Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
udder uier tétine Euter(-),der
undiluted/ concentrated onverdund non dilué unverdünnt
undrinkable ondrinkbaar imbuvabl untrinkbar / ungenießbar
uneatable/ inedible (poisonous) oneetbaar immangeable ungenießbar
unhealthy/unwholesome ongezond malsain ungesund
unsavoury/distasteful/ unpalatable onsmakelijk peu appétissant unappetitlich
unsavoury/distasteful/ unpalatable vies / onsmakelijk dégoûtant unappetitlich
upper floor/ top floor bovenverdieping étage supérieur Obergeschoß,das
user/ consumer gebruiker usager Benutzer,der

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca