Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
quail kwartel cailles Wachtel(n),die
quails egg kwartelei oeufs de caille Wachtelei(er), das
quails egg kwartelei oeufs de caille Wachtelei(er),das
quantity hoeveelheid nombre Menge,die
quarter kwart quart/quartier Viertel,das
questionnaire gastenformulier questionnaire des hôtes Gästefragebogen, der
quiche / savoury flan quiche quiche/gâteau aux oeufs et à la crème Quiche,die
quick freezer snelvriezer installation de surgélation par choc Schock gefrieranlage,die
quilt deken, gestikte - couvre-pieds Steppdecke,die
quince kweepeer coings Quitte(n),die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca