Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
oatmeal meel, haver - farine d'avoine Hafermehl,das
oatmeal porridge pap, havermout - bouillie d'avoine/porridge Haferbrei,der
oats haver avoine Hafer,der
occupancy bezetting, (kamer-) occuption Belegung,die
occupancy (rate) hotelbezetting occupation de l'hôtel Hotelbelegung,die
octopus octopus pouple Tintenfisch(e),der
odourless reukloos inodore/sans odeur geruchlos
offal orgaanvlees abats/abatiss Innereien
off-licence (shop) slijterij magasin aux spiritueux Wein- und Spirituosengeschäft,das
off-season price prijs i.h. laagseizoen prix de basse saison Vor-und Nachsaisonpreis,der
oil olie huile Öl(e),das
oil olie huile Öl,das
oil-and-vinegar stand/o-a-v.cruet olie- en azijnstel huilier et vinaigrier Menage,die / Gewürzständer,der
okra /ladies' finger okra gombos/ketmie-gombos Okra(s),die / Gombo(s),der
olive olijf olves Olive(n),die
olive rolletje paupiettes Fleischröllchen(-),das
olive-pitter olijvenontpitter dénoyauteur à olives Olivenzange,die
omelet pan omeletpan poêle à omelettes Omelettpfanne,die
omelette omelet omelette Omelett(s),das / Eierkuchen(-),der
onion ui oignons Zwiebel(n),die
orange sinaasappel orange Orange(n) / Apfelsine(n),die
oregano oregano (wilde marjolein) origan Origano,der
oregano/ wild marjoram marjolein, wilde - marjolaine sauvage/origan Origano,der
organic food/ natural food natuurvoeding alimentation naturelle Vollwertkost,die
organization chart organisatieschema organigramme Organigramm,das
osso buco/ braised shin of veal osso buco (kalfsschenkel) osso buco Klabshachse(n),die / Klabshaxe(n),die
ostrich struisvogel autruche Strauß(e),der
outdoor swimming-pool buitenbad piscine en plein air Freibad,das
oval dish schotel, ovale - plat oval ovale Platte,die
oven bakoven four à rôtir Bratofen,der
oven oven four Herd / Backofen,deer
oven baked/ roasted gebakken in de oven frot au four/cuit au four/rôti au four im Ofen gebacken
oven brush ovenborstel brosse pour fourneau Ofenbürste,die
oven spatula ovenschieter pelle à rôtir Bratschaufel,die
oven-baked/ roasted gebakken, in de oven - cuit au four ofengebacken
oven-baked/ roasted uit de oven cuit au four im Ofen gebacken
over-ripe overrijp trop mûr überreif
oxtail ossestaart queue de boeuf Ochsenschwanz("e),der
ox-tongue ossetong langue de boeuf Rindszunge(n),die
oxygen zuurstof oxygène Sauerstoff,der
oyster oester huîtres Auster(n),die
oyster fork oestervork fourchette à huîtres Austerngabel,die
oyster knife oestermes ouvre-huîtres Austeröffner,der
oyster mushroom oesterzwam pleurote Austernpilz(e),der
oyster plate oesterbord assiete à huîtres/plat à huîtres Austernteller,der

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca