Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
oatmeal meel, haver - farine d'avoine Hafermehl,das
oatmeal porridge pap, havermout - bouillie d'avoine/porridge Haferbrei,der
oats haver avoine Hafer,der
occupancy bezetting, (kamer-) occuption Belegung,die
occupancy (rate) hotelbezetting occupation de l'hôtel Hotelbelegung,die
octopus octopus pouple Tintenfisch(e),der
odourless reukloos inodore/sans odeur geruchlos
offal orgaanvlees abats/abatiss Innereien
off-licence (shop) slijterij magasin aux spiritueux Wein- und Spirituosengeschäft,das
off-season price prijs i.h. laagseizoen prix de basse saison Vor-und Nachsaisonpreis,der
oil olie huile Öl(e),das
oil olie huile Öl,das
oil-and-vinegar stand/o-a-v.cruet olie- en azijnstel huilier et vinaigrier Menage,die / Gewürzständer,der
okra /ladies' finger okra gombos/ketmie-gombos Okra(s),die / Gombo(s),der
olive olijf olves Olive(n),die
olive rolletje paupiettes Fleischröllchen(-),das
olive-pitter olijvenontpitter dénoyauteur à olives Olivenzange,die
omelet pan omeletpan poêle à omelettes Omelettpfanne,die
omelette omelet omelette Omelett(s),das / Eierkuchen(-),der
onion ui oignons Zwiebel(n),die
orange sinaasappel orange Orange(n) / Apfelsine(n),die
oregano oregano (wilde marjolein) origan Origano,der
oregano/ wild marjoram marjolein, wilde - marjolaine sauvage/origan Origano,der
organic food/ natural food natuurvoeding alimentation naturelle Vollwertkost,die
organization chart organisatieschema organigramme Organigramm,das
osso buco/ braised shin of veal osso buco (kalfsschenkel) osso buco Klabshachse(n),die / Klabshaxe(n),die
ostrich struisvogel autruche Strauß(e),der
outdoor swimming-pool buitenbad piscine en plein air Freibad,das
oval dish schotel, ovale - plat oval ovale Platte,die
oven bakoven four à rôtir Bratofen,der
oven oven four Herd / Backofen,deer
oven baked/ roasted gebakken in de oven frot au four/cuit au four/rôti au four im Ofen gebacken
oven brush ovenborstel brosse pour fourneau Ofenbürste,die
oven spatula ovenschieter pelle à rôtir Bratschaufel,die
oven-baked/ roasted gebakken, in de oven - cuit au four ofengebacken
oven-baked/ roasted uit de oven cuit au four im Ofen gebacken
over-ripe overrijp trop mûr überreif
oxtail ossestaart queue de boeuf Ochsenschwanz("e),der
ox-tongue ossetong langue de boeuf Rindszunge(n),die
oxygen zuurstof oxygène Sauerstoff,der
oyster oester huîtres Auster(n),die
oyster fork oestervork fourchette à huîtres Austerngabel,die
oyster knife oestermes ouvre-huîtres Austeröffner,der
oyster mushroom oesterzwam pleurote Austernpilz(e),der
oyster plate oesterbord assiete à huîtres/plat à huîtres Austernteller,der

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca