Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
jalousie bladerdeegbakje jaloousies Blätterteigschiffchen(-),das
jar/ pitcher/ jug kan (kruik) cruche Krug,der
jellied gegeleerd gelé geliert
jelly gelei gelée Gelee(s),der
jug/ pitcher kan (pot) pot Kanne,die
juice sap jus Saft("e),der
juice sap jus/suc Saft,der
juicy sappig juteux/succulent saftig
juicy sappig juteux/succulent saftig
julienne/ cut into fine strips julienne julienne julienne / Gemüsestreifen
juniper jenever genièvre Wacholder,der
juniper jeneverbes baies de genièvre Wacholderbeere(n),die
juniper berry jeneverbes baies de genièvre Wacholderbeere(n),die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca