Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
jalousie bladerdeegbakje jaloousies Blätterteigschiffchen(-),das
jar/ pitcher/ jug kan (kruik) cruche Krug,der
jellied gegeleerd gelé geliert
jelly gelei gelée Gelee(s),der
jug/ pitcher kan (pot) pot Kanne,die
juice sap jus Saft("e),der
juice sap jus/suc Saft,der
juicy sappig juteux/succulent saftig
juicy sappig juteux/succulent saftig
julienne/ cut into fine strips julienne julienne julienne / Gemüsestreifen
juniper jenever genièvre Wacholder,der
juniper jeneverbes baies de genièvre Wacholderbeere(n),die
juniper berry jeneverbes baies de genièvre Wacholderbeere(n),die

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca