Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
earthenware /crockery aardewerk faïence Steingut,das
Easter menu Paasmenu menu de Pâques Ostermenü,das
easy to digest verteerbaar, licht - digestible verdaulich
eclair eclair éclair Blitzkuchen,der / Eclair(s),das
éclair soes choux Windbeutel(-),der
Edam Edammerkaas Edam Edamer(-) / Edamer Käse(-),der
edible crab Noordzeekrab tourteau/crab Taschenkrebs(e),der
edible/ eatable eetbaar mangeable eßbar
education/ training opleiding formation Ausbildung,die
eel paling anguille Aal(e),der
egg slicer eiersnijder coupe oeufs Eierteiler / Eierschneider,der
egg white eiwit blanc d'oeuf Eiweiß(-),das
egg yolk eigeel jaune d'oeuf Eiggelb(-),das
eggcup eierdopje coquetuer Eierbrecher,der
elderberry vlierbes sureau Holunderbeere(n),die
elderberry vlierbes sureau Holunder(-),der
electric water heater waterkoker chauffe-eau Warmwasserbereiter,der
emergency centre alarmcentrale centrale d'alarme Alarmzentrale,die
emergency exit/ fire exit nooduitgang nécessité Notausgang,der
entrance entrée entrée Eintritt / Eingang,der
entrance hall/hallway vestibule vestibule Vorhalle,die
entrecôte entrecôte entrecôte Entrecôte,das / Zwischenrippenstück,das
entresol/mezzanine tussenverdieping entresol Zwischenstock,der
errand boy loopjongen chasseur/ commissiommaire/ coursier Page / Laufbursche,der
escalope schnitzel escalope Schnitzel(-),das
escarole/endive andijvie chorée/scarole Endivie(n),die
essence essence essence Essenz(en),die
evening meal/ dinner/ supper avondeten dîner Abendessen,das / Diner,das
exclusive of service charge exclusief bediening service non compris Bedienung nicht einbegriffen

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca