Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Engels Nederlands Frans Duits
earthenware /crockery aardewerk faïence Steingut,das
Easter menu Paasmenu menu de Pâques Ostermenü,das
easy to digest verteerbaar, licht - digestible verdaulich
eclair eclair éclair Blitzkuchen,der / Eclair(s),das
éclair soes choux Windbeutel(-),der
Edam Edammerkaas Edam Edamer(-) / Edamer Käse(-),der
edible crab Noordzeekrab tourteau/crab Taschenkrebs(e),der
edible/ eatable eetbaar mangeable eßbar
education/ training opleiding formation Ausbildung,die
eel paling anguille Aal(e),der
egg slicer eiersnijder coupe oeufs Eierteiler / Eierschneider,der
egg white eiwit blanc d'oeuf Eiweiß(-),das
egg yolk eigeel jaune d'oeuf Eiggelb(-),das
eggcup eierdopje coquetuer Eierbrecher,der
elderberry vlierbes sureau Holunderbeere(n),die
elderberry vlierbes sureau Holunder(-),der
electric water heater waterkoker chauffe-eau Warmwasserbereiter,der
emergency centre alarmcentrale centrale d'alarme Alarmzentrale,die
emergency exit/ fire exit nooduitgang nécessité Notausgang,der
entrance entrée entrée Eintritt / Eingang,der
entrance hall/hallway vestibule vestibule Vorhalle,die
entrecôte entrecôte entrecôte Entrecôte,das / Zwischenrippenstück,das
entresol/mezzanine tussenverdieping entresol Zwischenstock,der
errand boy loopjongen chasseur/ commissiommaire/ coursier Page / Laufbursche,der
escalope schnitzel escalope Schnitzel(-),das
escarole/endive andijvie chorée/scarole Endivie(n),die
essence essence essence Essenz(en),die
evening meal/ dinner/ supper avondeten dîner Abendessen,das / Diner,das
exclusive of service charge exclusief bediening service non compris Bedienung nicht einbegriffen

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
samen grenzen verleggen

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca