Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
vakuumgekocht / vakuumgegart vacuüm gekookt cuit sous vide cooked sous-vide
Vakuumiermaschine,die vacuüm verpakkingsmachine machine à vide vacuum-packaging machine
vakuumverpackt vacuüm verpakt emballé sous vide vacuum-packed
Vanille,die vanille vanille vanilla
Vegetarier,der vegetariër végétarien vegetarian
vegetarisch vegetarisch végétarien vegetarian/non-meat
vegetarisch / fleischlos vegetarisch végétarien vegetarian/ non-meat
vegetarische Diät / - Schonkost,die dieet, vegetarisch - régime végétarien vegetarian diet/ non-meat diet
vegetarische Küche,die keuken, vegetarische - cuisine végétarienne vegetarian food
vegetarische(s) Restaurant,das restaurant, vegetarisch - restaurant végétarien vegetarian restaurant
Veilchen(-),das viooltje violettes violet
Verbindungstür,die tussendeur porte de communication communicating door/ connecting door
verdampfen verdampen s'évaporer to evaporate
verdaulich verteerbaar, licht - digestible easy to digest
Verdauung,die vertering, (spijs-) digestion digestion
verderblich / leicht verderblich bederfelijk périssable perishable
verdichten / kondensieren condenseren / indampen condenser to boil down/ evaporate
verdorben bedorven pourri bad/ off/ contaminated
verdünnen / verrühren verdunnen diluer/délayer to dilute/to thin
vergorene(r) Saft,der sap, gefermenteerde - jus fermentés fermented juice
Vergünstigung / Fazilität,die faciliteit facilités facility
verkatert sein kater hebben, een - avoir mal aux cheveux to have a hangover
verlorene(s)(n) Ei(er),das ei, gepocheerd - oeufs pochés poached egg
Versammlung,die vergadering assemblée meeting/conference
verschließen / verriegeln slot doen, op - fermer to lock
Viertel(-),das / Scheibe(n),die partje quartier part/quarter
Viertel,das kwart quart/quartier quarter
vitaminreich rijk aan vitaminen riche en vitamines rich in vitamins
Vollmilch,die melk, volle - lait entier whole milk
Vollpension,die volpension pension complète full-board/American Plan/inclusive terms
Vollwertkost,die natuurvoeding alimentation naturelle organic food/ natural food
Vollwertkost,die volwaardige voeding alimentation complète wholesome-/ nourishing-/sustaining food
vorbestellen / reservieren bespreken (reserveren) commander d'avance to make a reservation (for)/ reserve
Vorhalle,die vestibule vestibule entrance hall/hallway
vorkochen voorkoken précuire to pre-cook/blanch
vorkühlen voorkoelen préréfrigérer to pre-cool
Vorrat,der voorraad prévoyance/ provisions/stock provision
Vorrat,der / Lager,das opslag (voorraad) stockage storage
Vorratsschrank,der voorraadkast garde-manger store cupboard
Vorsaison,die voorseizoen avant-saison preseason
Vorspeise(n),die voorgerecht hors-d'oeuvre appetizer
Vorspeise(n),die / Hors-d'oeuvre,das hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre/ appetizer/first course
Vorspeise,die / Hors-d'oeuvre,das hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors d'oeuvre
Vor-und Nachsaisonpreis,der prijs i.h. laagseizoen prix de basse saison off-season price
Vorwahl / Vorwahlnummer,die netnummer indicatif area code
vorwärmen voorverwarmen préchauffer to preheat

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca