Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
vakuumgekocht / vakuumgegart vacuüm gekookt cuit sous vide cooked sous-vide
Vakuumiermaschine,die vacuüm verpakkingsmachine machine à vide vacuum-packaging machine
vakuumverpackt vacuüm verpakt emballé sous vide vacuum-packed
Vanille,die vanille vanille vanilla
Vegetarier,der vegetariër végétarien vegetarian
vegetarisch vegetarisch végétarien vegetarian/non-meat
vegetarisch / fleischlos vegetarisch végétarien vegetarian/ non-meat
vegetarische Diät / - Schonkost,die dieet, vegetarisch - régime végétarien vegetarian diet/ non-meat diet
vegetarische Küche,die keuken, vegetarische - cuisine végétarienne vegetarian food
vegetarische(s) Restaurant,das restaurant, vegetarisch - restaurant végétarien vegetarian restaurant
Veilchen(-),das viooltje violettes violet
Verbindungstür,die tussendeur porte de communication communicating door/ connecting door
verdampfen verdampen s'évaporer to evaporate
verdaulich verteerbaar, licht - digestible easy to digest
Verdauung,die vertering, (spijs-) digestion digestion
verderblich / leicht verderblich bederfelijk périssable perishable
verdichten / kondensieren condenseren / indampen condenser to boil down/ evaporate
verdorben bedorven pourri bad/ off/ contaminated
verdünnen / verrühren verdunnen diluer/délayer to dilute/to thin
vergorene(r) Saft,der sap, gefermenteerde - jus fermentés fermented juice
Vergünstigung / Fazilität,die faciliteit facilités facility
verkatert sein kater hebben, een - avoir mal aux cheveux to have a hangover
verlorene(s)(n) Ei(er),das ei, gepocheerd - oeufs pochés poached egg
Versammlung,die vergadering assemblée meeting/conference
verschließen / verriegeln slot doen, op - fermer to lock
Viertel(-),das / Scheibe(n),die partje quartier part/quarter
Viertel,das kwart quart/quartier quarter
vitaminreich rijk aan vitaminen riche en vitamines rich in vitamins
Vollmilch,die melk, volle - lait entier whole milk
Vollpension,die volpension pension complète full-board/American Plan/inclusive terms
Vollwertkost,die natuurvoeding alimentation naturelle organic food/ natural food
Vollwertkost,die volwaardige voeding alimentation complète wholesome-/ nourishing-/sustaining food
vorbestellen / reservieren bespreken (reserveren) commander d'avance to make a reservation (for)/ reserve
Vorhalle,die vestibule vestibule entrance hall/hallway
vorkochen voorkoken précuire to pre-cook/blanch
vorkühlen voorkoelen préréfrigérer to pre-cool
Vorrat,der voorraad prévoyance/ provisions/stock provision
Vorrat,der / Lager,das opslag (voorraad) stockage storage
Vorratsschrank,der voorraadkast garde-manger store cupboard
Vorsaison,die voorseizoen avant-saison preseason
Vorspeise(n),die voorgerecht hors-d'oeuvre appetizer
Vorspeise(n),die / Hors-d'oeuvre,das hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre/ appetizer/first course
Vorspeise,die / Hors-d'oeuvre,das hors-d'oeuvre hors-d'oeuvre hors d'oeuvre
Vor-und Nachsaisonpreis,der prijs i.h. laagseizoen prix de basse saison off-season price
Vorwahl / Vorwahlnummer,die netnummer indicatif area code
vorwärmen voorverwarmen préchauffer to preheat

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca