Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
überreif overrijp trop mûr over-ripe
umrühren roeren remuer to stir
unappetitlich onsmakelijk peu appétissant unsavoury/ distasteful/ unpalatable
unappetitlich vies / onsmakelijk dégoûtant unsavoury/ distasteful/ unpalatable
ungenießbar oneetbaar immangeable uneatable/ inedible(poisonous)
ungeschnitten / ganz / am Stück ongesneden non coupé/entier whole/ nonsliced
ungesund ongezond malsain unhealthy/ unwholesome
Ungeziefer,das ongedierte vermine vermin
Ungezieferbekämpfung, die ongediertebestrijding lutte contre la vermine vermin control
unhygienisch onhygiënisch peu hygiénique insanitary
unterbringen onderbrengen abriter to accommodate
Unterkunft,die verblijf (onderdak) logis accommodation
Untertasse,die schoteltje (kop en ...) soucoupe saucer
untrinkbar / ungenießbar ondrinkbaar imbuvabl undrinkable
unverdünnt onverdund non dilué undiluted/ concentrated

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca