Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
Jakobsmuschel(n),die St.-Jacobsschelp coquilles Saint-Jacques scallop
japanische(n) Mispel(n),die mispel, Japanse - bibaces loquat
je nach Größe hoeveelheid, naar - selon quantité according to size/ according to quantity
Joghurt,der yoghurt yog(h)ourt/yaourt yogurt
julienne / Gemüsestreifen julienne julienne julienne/ cut into fine strips
jung jong(e) jeune young
Juskanne,die juskan cruch à jus gravy boat

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca