Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
Jakobsmuschel(n),die St.-Jacobsschelp coquilles Saint-Jacques scallop
japanische(n) Mispel(n),die mispel, Japanse - bibaces loquat
je nach Größe hoeveelheid, naar - selon quantité according to size/ according to quantity
Joghurt,der yoghurt yog(h)ourt/yaourt yogurt
julienne / Gemüsestreifen julienne julienne julienne/ cut into fine strips
jung jong(e) jeune young
Juskanne,die juskan cruch à jus gravy boat

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca