Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels

Duits Nederlands Frans Engels
Jakobsmuschel(n),die St.-Jacobsschelp coquilles Saint-Jacques scallop
japanische(n) Mispel(n),die mispel, Japanse - bibaces loquat
je nach Größe hoeveelheid, naar - selon quantité according to size/ according to quantity
Joghurt,der yoghurt yog(h)ourt/yaourt yogurt
julienne / Gemüsestreifen julienne julienne julienne/ cut into fine strips
jung jong(e) jeune young
Juskanne,die juskan cruch à jus gravy boat

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nederlands A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frans A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Engels A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Duits A > Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zoeken

Druk op Ctrl + f om te zoeken naar woorden

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca