Kokswereld nieuwsbrief

Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, de verrassendste ingrediënten en echte verhalen uit de keuken. De Kokswereld nieuwsbrief wordt verzonden aan 19.200 abonnees. Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Nieuwsbrief gemist: 2017

november 2017 20 nieuwe restaurants met de fel begeerde Bib Gourmand

november 2017 Ciel Bleu grote stijger in Lekker, top 100 beste restaurants

oktober 2017 eendenmosselen: indrukwekkende smaak met bizar uiterlijk

oktober 2017 chefs aan het woord over impact van de Michelinster die ze kregen

oktober 2017 de bietencampagne, motieven om bij de gast aan tafel te komen

september 2017 kostprijsberekening ingrediënten, de vier kwaliteiten olijfolie

september 2017 op je 31e gevraagd worden als executive chef, de weg ernaartoe

augustus 2017 kokstekort? zo wordt jouw vacature beter gezien, perfecte match

augustus 2017 meest bijzondere Kokswereld artikelen voor je gebundeld

augustus 2017 nieuw: yellowtail kingfish uit Zeeland, werken als kok op Bonaire?

juli 2017 lijngevangen zeebaars: populair bij vele chefs en niet zonder reden

juli 2017 hoe ondernemend kun je als medewerker zijn? drie verschillende situaties

juni 2017 klassieke en verrassende smaakcombinaties, koksvacatures

juni 2017 sollicitatietips van restaurateurs, waar letten zij op? maak het verschil

mei 2017 barramundi vers uit Australië, restpartij vacuumzakken, tijger friet

mei 2017 laurier: smaakverdieping zonder te overheersen, dessert concepten

mei 2017 de zomer is de tijd voor reewild, dag van de asperge voor meer gasten

mei 2017 kokstekort? zo wordt jouw vacature beter gezien, de nieuwe garde

april 2017 ken de keukentermen, is poutine een restaurantwaardig gerecht?

april 2017 vanillestokjes smaak en herkomst, vacatures in binnen en buitenland

april 2017 talent van de toekomst, Jacob Jan Boerma onze jeugd op topniveau

april 2017 kokstekort? zo kiezen koks voor jouw bedrijf, inschrijving Bocuse d’Or

maart 2017 Texels lamsvlees van zilte grasweiden, snel de perfecte match

maart 2017 Olijfolie sterk in gerechten, horeca & food Inspiratie, vacatures

maart 2017 Zeeuwse scheermessen, duurzame skrei kabeljauw, asperge

februari 2017 sushi: van snack naar chique, chef de partie bij Jef op Texel

februari 2017 tonkabonen, patisserie tips over soezen, asperges op komst

februari 2017 vadouvan: het beste van twee werelden, verkiezing aspergewijn

januari 2017 de Europese keuken in Japan, vier het seizoen receptenboek

januari 2017 plan nu je bezoek aan de horecabeurzen en evenementen

Nieuwsbrief gemist: 2016

december 2016 michelin maakt sterren bekend, 15.000 fans Kokswereld Facebook

december 2016 de drive van Bas van Kranen, kostprijsberekening ingrediënten

november 2016 vooruitblik michelingids 2017, duke of Berkshire vlees van adel

november 2016 het neusje van de zalm, michelinsterren België bekend

november 2016 michelin onthult bib gourmands, escargots niet één pot nat

november 2016 gault&millau punten en awards, de bietencampagne

november 2016 nieuwe leermiddelen voor koks, de beste kok vacatures

oktober 2016 Inter Scaldes nummer één in lekker, ben jij al klaar voor de winter

oktober 2016 gedroogde stampers van paarse krokus, dat is saffraan

oktober 2016 Zeeuwse platte oesters, soup rebels, vacature chef de partie

september 2016 grotgerijpte Zwitserse emmentaler, chef-kok gezocht

september 2016 Michelin-sterren in Tokio, chef Shuzo Kishida van Quintessence***

september 2016 vakinspiratie gastvrij Rotterdam, gratis toegang via kokswereld

september 2016 kostprijsberekening van ingrediënten, vacatures chef-kok

augustus 2016 mangalitza varken van dicht bij, gastvrijheid, beleving en kwaliteit

augustus 2016 hoe goed ken jij de keukentermen?, leer financiers maken

augustus 2016 signatuurgerecht van Leendert Scholtus, chef-kok op Stint Maarten

juli 2016 eerste cerisa kersen naar de Kersentuin, vacature aankomend sous-chef

juni 2016 aanstormend kooktalent, koksopleidingen, koken en topsport

juni 2016 Librije terug in top 50 wereldranglijst, Massimo Bottura op eerste plaatst

juni 2016 The Jane 54 plek in wereldranglijst, de nieuwe haring: vol en vet

mei 2016 signatuurgerecht Jeroen Trimbos, slag op de Schelde groot succes

mei 2016 Smink naar wereldfinale Bocuse d’Or, a day at Pure C restaurant

mei 2016 fleur de sel bij elkaar geharkt, chef-kok en kok in Noorwegen gezocht

april 2016 meest bijzondere artikelen gebundeld, toonaangevende chefs met visie‏

april 2016 wedstrijd talent van de toekomst, hét nieuwe buiten koken met OFYR

april 2016 een populaire vis bij vele chefs: lijngevangen zeebaars, koksopleidingen

maart 2016 Australië is hot, wanneer vertrek jij?, proef de Nederlandse wetlands

maart 2016 leer pommes soufflé maken en haal meer uit het aspergeseizoen

maart 2016 de weg van kok naar topkok, Cas Spijkers academie, ultimate bite

maart 2016 oorzaken en gevolgen kokstekort, tweede editie van Slag op de Schelde

februari 2016 witlof van zaadje tot wortel, de dag van de asperge, koksvacatures

februari 2016 hoe kan het aspergeseizoen zo vroeg starten? al kokend door Europa

februari 2016 klassieke en verrassende smaakcombinaties, vind goed personeel

februari 2016 peperkorrels in geuren en kleuren, amandel klassieker Pithiviers

januari 2016 plan nu je bezoek aan de horecabeurzen, ontdek de ofyr plancha

Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook

Nieuwsbrief gemist: 2015

december 2015 de vier kwaliteiten olijfolie, chef-kok en sous-chef vacatures

december 2015 hoe komt michelin restaurants op het spoor? een kijkje in de keuken

december 2015 michelin maakt sterren bekend, leer eenvoudig choronsaus maken

november 2015 vooruitblik michelingids 2016, aanstormend horecatalent aan de top

november 2015 Michel van der Kroft over gidsen, wat verandert een tweede ster

november 2015 michelin onthult bib gourmands, ice cream macarons, vacature

november 2015 tonkabonen, koksgilde, gault&millau punten en awards

oktober 2015 Librije pakt eerste plaats in restaurantgids lekker, wintermagazine

oktober 2015 restaurantgidsen op komst, welke invloed heeft een michelinster?

oktober 2015 suiker & de bietencampagne, leer bramen gel maken

september 2015 de Zeeuwse oester en leer hoe baba au rhum te maken

september 2015 koksopleiding jonge kooktalenten, leer pommes paolo maken

augustus 2015 blauwbaars, gastvrij Rotterdam, luxe hotels vs op zoek naar jou

augustus 2015 weet jij het verschil tussen kooi- en schieteend, saté wedstrijd

augustus 2015 grotgerijpte Zwitserse emmentaler, just cook it, culinair adviseur

juli 2015 leer canalés maken met Jules, Zeeuwse mosselseizoen van start

juli 2015 vacature special met Van Heinde, De Nederlanden, Rooster en 't Deurtje

juni 2015 Hans Everse voorzitter koksgilde, croquembouche, het fijne van porselein

juni 2015 top 50 beste restaurants ter wereld‏, Nederland en België uit wereld top

mei 2015 rendement uit social media, Sergio Herman's fucking perfect op tv

mei 2015 leer macarons maken, vanille stokje, koks- en patisserie opleidingen

april 2015 de reis van Hollandse paling, verleidelijke voorjaarsrecepten

april 2015 ree het zomerwild, schrijf mee aan nieuwe M.E.P boek, vacature

april 2015 Erik van Loo opent seizoen Superior Queens, inspiratie magazine

april 2015 sterklas gilde van meesterkoks in beweging, Japanese wagyu

maart 2015 vroege Hollandse asperges, bib gourmands, 10.000 facebook fans

maart 2015 Texels lamsvlees van zilte grasweiden, mooi servies bij uw gerecht‏

maart 2015 cold brew coffee versus Dutch coffee, horeca & food inspiratie

februari 2015 Margo Reuten, Bas van Kranen en Nico Klaver over de chef aan tafel‏

februari 2015 Oosterschelde kreeft, tips over boter- en zanddegen‏, vacatures

januari 2015 Bocuse d'or inspiratie en de Hollandse garnaal‏ en sollicitatietips

januari 2015 horecabeurzen & evenementen agenda, ondernemerskoppel gezocht

Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook

Nieuwsbrief gemist: 2014

december 2014 duurzame skrei kabeljauw, patisserie tips over oliebollen & beignets

december 2014 Zeeuwse bottarga van harder en inspiratie voor de najaarskaart

november 2014 presentatie Nederlandse michelingids 2015, horeca vacatures

november 2014 vooruitblik michelinsterren 2015, vacature, messen slijpen

november 2014 michelin onthult bib gourmands, gaultmillau punten en awards

oktober 2014 suiker & de bietencampagne, minimale verschuivingen lekker top100

oktober 2014 kies wilde vis in het wildseizoen, wild: scharrelvlees van de jager

oktober 2014 de Zwethheul zoekt nieuw team, verrassend feestelijke tapas

oktober 2014 wildseizoen van start, BBB en Folie Culinaire, soep enquête

september 2014 zaadje, wortel, witlof!, mise en place boek, gastvrij Rotterdam

september 2014 kleurrijke oer-aardappelen, vacature kok voor Koninklijk Huis

september 2014 Zeeuwse mosselen, versvrienden in nieuwe markthal Rotterdam

augustus 2014 quinoa van hype tot schaarste, patisserie tips, de culinaire makelaar

juli 2014 zomer op de kaart, chefs revolution, aanmelden meestertitels van start

juli 2014 bib gourmands in kaart, de Hollandse nieuwe, kokswereld horecavacatures

juni 2014 Texels lamsvlees 'agneau de pré-salé', verstandig met afval, vacatures

mei 2014 uitnodiging Japanse groente en fruit, wise up on waste, vacatures

mei 2014 lijngevangen zeebaars, Europese finale Bocuse d’Or, restaurant top 50

april 2014 fleur de sel, de trots van het Franse schiereiland Guérande, vacatures

april 2014 vroege Hollandse asperges, miljoenen jonge palingen uitgezet

maart 2014 escargots: niet één pot nat, tapas, gastrofestival CHEFS®EVOLUTION

maart 2014 glasaal komt verder, michelinsterren Frankrijk, restaurant vacature

februari 2014 Japanse wagyu, zeewieren met Edwin Vinke, verpakkingen

januari 2014 Hollandse paling delicatesse van ver, ledenvoordeel koksgilde

januari 2014 horecabeurzen overzicht, de beste culinaire apps, koksvacatures

Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook

Nieuwsbrief gemist: 2013

december 2013 wild quiz, productie hoge kwaliteit olijfolie, vacature, feestdagen

november 2013 presentatie van michelinsterren in Maastricht, Japanse proeflepel

november 2013 michelin en gaultmillau in Duitsland, België en Zwitserland

november 2013 bib gourmands in kaart, patisserie tips over amandel en schuim

oktober 2013 gaultmillau en lekker in één overzicht en koken met seizoenen

oktober 2013 smaak combinaties, wilde gans, onderzoek restaurantbezoek

september 2013 patisserie tips chocolade, gastvrij Rotterdam, beste mosselen

augustus 2013 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van acht jaar kokswereld

mei 2013 SVH Meesterkok, groenten uit de vijver, alliance app, mayonaise

april 2013 smaakvrienden groenten quiz, eerlijke vis, 50 beste restaurants in wereld

maart 2013 alle vis op een hoop of hoop op goede vis, streek gastronomie plein

februari 2013 culinaire apps voor iPhone en iPad, michelinsterren Frankrijk, jobs

januari 2013 patisserie tips amandel en schuim, toegang gastronomixs, beurzen

januari 2013 horecabeurzen overzicht, nieuwe wilde keuken, kokswereld facebook

Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook

Nieuwsbrief gemist: 2012

december 2012 michelinsterren in Nederland, wordt lid van het koksgilde

november 2012 bib gourmands, menu van Oranje, horeca twitter toplijst

oktober 2012 wijn aan gort, van Hollandse bodem, bakkersvak, restaurantgidsen

september 2012 patisserie tips over beslag, svh, kokswereld facebook, peer

augustus 2012 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van zeven jaar kokswereld

juni 2012 zomergroenten en fruit quiz, kies een bedrijf dat bij je past, twitter

mei 2012 gerechtonderdelen & recepturen ei, mangalica varken, chefs revolution

mei 2012 top 50 beste restaurants ter wereld, Hollandse asperge tips, twitter top

april 2012 ideeëngenerator voor chefs, patisserie tips over brood, vacature

maart 2012 oer aardappel op de kaart, bib gourmands in kaart, de wilde keuken

februari 2012 patisserie tips over degen, horeca twitter toplijst, Eugen Pauli

januari 2012 horecabeurzen overzicht, de wilde keuken, inkopen als professional

Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook

Nieuwsbrief gemist: 2011

december 2011 patisserie tips bladerdeeg, horecacongres biovak, twitter toplijst

november 2011 geen derde drie michelinsterren restaurant, meer dan michelin

november 2011 bib gourmands 2012, smaak van de ziel, michelinsterren Duitsland

oktober 2011 gault millau 2012, food inspiration day, Lekker 2012, gastronomie

september 2011 van Hollandse bodem, restaurantgidsen, horecaleveranciers twitter

augustus 2011 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van zes jaar kokswereld

juli 2011 sfeerbeelden surf turf & wine, Fat Duck trip, recepten van topchefs

juni 2011 grootste fruits de mer, opperdoezer ronde, 10.000 nieuwsbrief abonnees

mei 2011 surf turf & wine in in hofstede meerzigt in Zoetermeer, sfeerverslag 2010

april 2011 smaakcombinaties, foto's opening aspergeseizoen, verschuiving twitter

maart 2011 horeca twitter toplijst, flyshoot visserij, recepturen Wil Doomen

februari 2011 foto reportage Moshik Roth, nieuwe groenten, Flemish Primitives

januari 2011 horecabeurzen overzicht, de wilde keuken, winnaars keukentaal quiz

Kokswereld is gestart in 2005. Tips of samenwerken? Reageer!


Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca