Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, de verrassendste ingrediënten en echte verhalen uit de keuken. De Kokswereld nieuwsbrief wordt verzonden aan 20.200 abonnees. Schrijf je snel in!
januari 2021 ze staan rechtop en steken nét boven de zeebodem uit: scheermessen
januari 2021 bonito vlokken: dansende umami, laat anderen leren van jouw ervaring
december 2020 kan elke rijst risotto worden?, het gaat beter dan voor de crisis
december 2020 cacao, hoe maak je daar chocola van?, train nu jouw plating skills
november 2020 ricotta: geen echte kaas, wat wel?, het blijft teamwork
november 2020 muscovado suiker: fris & dropachtig, meer tijd om nu te ontdekken?
oktober 2020 mozzarella, burrata en stracciatella, kok met commercieel talent
oktober 2020 sesam geroosterd, als olie of pasta, wildseizoen van start
oktober 2020 wat is nog beter en lekkerder dan roomboter? juist: beurre noisette
oktober 2020 saffraan puur handwerk, hoe goed ken jij de keukentermen?
oktober 2020 sumak fris dieprood poeder, de meest bijzondere Kokswereld artikelen
september 2020 tamarinde fris-zure smaakmaker, solliciteren in het Corona tijdperk
september 2020 smaakverdieping met laurier, eenvoudig koks of werk vinden
september 2020 kostprijsberekening ingrediënten, trends à la carte magazine
juli 2020 de rol van de patissier, aan de slag met de Tex Mex-keuken
juli 2020 klassieke smaakcombinatie zijn niet voor niets klassiekers geworden
juni 2020 kardemom hartig en zoet. hét inspiratiemagazine voor chefs
mei 2020 taggiasche olijf, ons hart gaat uit naar jullie, kokswereld magazine
maart 2020 Dijonmosterd, hottest chef, docentopleiding, ken de keukentermen
februari 2020 matcha is het summum van thee dankzij het uiterlijk en de smaak
februari 2020 bestaat er wel zoiets als echte kaneel en at zijn de verschillen
januari 2020 wat zijn kappertjes eigenlijk en waar komen ze vandaan
januari 2020 de smaak en herkomst van vanillestokjes, word docent in je vak
december 2019 na Lekker, Gault&Millau en de Bib Gourmands volgt Michelin
december 2019 Parmezaanse kaas, of, zoals ‘ie echt heet Parmigiano Reggiano
november 2019 okonomiyaki, Japans comfortfood, gegrilde hartige pannenkoek
november 2019 umami, smaak met twee gezichten, de vijfde basissmaak
november 2019 vadouvan, beste van twee werelden & eenvoudig koks vinden
november 2019 de impact van de Michelinster & Inter Scaldes 1ste in Lekker
oktober 2019 tonkabonen & cold brew coffee vs dutch coffee
oktober 2019 gelatine van vloeibaar naar vast & wildseizoen van start
oktober 2019 peperkorrels, allemaal van dezelfde Indiase slingerplant
oktober 2019 het leven als kok aan huis & lijngevangen zeebaars
september 2019 kokswereld magazine, de meest bijzondere artikelen gebundeld
september 2019 aceto balsamicoazijn, wat zijn de verschillen en waar op te letten
september 2019 harissa, de pittige Noord-Afrikaanse smaaksensatie
augustus 2019 inktvis wordt opgedeeld in 3 soorten: pijlinktvis, zeekat en octopus
augustus 2019 wilde eend: weet jij het verschil tussen kooi- en schieteend
juli 2019 zeeduivel bijzonder verschijning met reusachtige kop en scherpe tanden
juli 2019 colatura di alici, letterlijk vertaald: lekkende ansjovis
juni 2019 de 30 beste telers op één plek tijdens de Rungis Food Fair
juni 2019 ansjovis, van verrassende zoute smaakmaker tot vers van de grill
mei 2019 Roy Eijkelkamp & Robin van de Bunt: jonge leeftijd sterren overnemen
mei 2019 azijn: wat zijn de verschillen en hoe wordt het gemaakt?
mei 2019 Eperheide lamsvlees, ga jij aan de slag als docent koken
mei 2019 door fermenteren worden ontstaat er een heel eigen smaak
mei 2019 de Europese keuken in Japan en de Japanse Michelingids
april 2019 is jackfruit het nieuwe superfood?, carrière in de Horeca? do’s & don’ts
april 2019 rode Palamós garnaal, succesvol horecaterras op niveau
april 2019 Kokswereld magazine, jamón Ibérico de bellota beste ham ter wereld
maart 2019 escargots: niet één pot nat, Japanse wagyu
maart 2019 bonito vlokken: dansende umami, vroege Hollandse asperges
maart 2019 Texels lamsvlees, vangstseizoen van de Oosterschelde kreeft start
maart 2019 kan elke rijst risotto worden? over de perfecte rijstkorrel
februari 2019 groentegastles Sterklas, slag op de Schelde: strijd jij mee?
februari 2019 cacao: maak daar chocola van, oneindig veel varianten
januari 2019 ken de keukentermen, vissaus: smaakmaker vol umami
januari 2019 Horecabeurzen en evenementen, word docent in je vak
december 2018 Michelin maakt sterren bekend, eenvoudig koks of werk vinden
december 2018 mozzarella, burrata en stracciatella, zoals oorspronkelijk bedoeld
december 2018 vooruitblik Michelingids 2019, Gault&Millau gids 2019
november 2018 nootmuskaat is zo ingeburgerd dat het Hollands aanvoelt
november 2018 sesam: geroosterd, als olie of pasta, ken de keukentermen
november 2018 de Zeeuwse oester, saus maakt of breekt je gerechten
november 2018 boost omzet met kerstthuismenu’s, chefs over de ervaringen
oktober 2018 dringen aan de top in Lekker 2018 met top 100 en nieuwe adressen
oktober 2018 pandan- en jasmijnrijst: hoe verhoudt pandan- zicht tot jasmijnrijst
oktober 2018 de impact van de Michelinster, suiker & de bietencampagne
september 2018 beurre noisette, Gault&Millau vol veranderingen
september 2018 smaakcombinaties, klassieke en spannende combinaties
september 2018 muscovado suiker, een zo-min-mogelijk bewerkt product
augustus 2018 sumak: een fris dieprood poeder van vermalen steenvruchten
augustus 2018 gedroogde stampers van paarse krokus, dat is saffraan
augustus 2018 ansjovis: dit kleine visje leeft in grote scholen over de hele wereld
juli 2018 ree: het zomerwild, proefpakket paddenstoel gratins
juli 2018 tamarinde: de Indische dadel, in meerdere keukens geliefd
juni 2018 10 jaar CSA: wat maakt de Cas Spijkers Academie zo bijzonder
juni 2018 eerste Cerisa kersen naar Sidney Schutte Librije's Zusje Amsterdam
juni 2018 wat is een bouillon of saus zonder laurier: de krachtige smaakmaker
mei 2018 eendenmosselen: gevaarlijk lekker, ken de keukentermen
mei 2018 de meest bijzondere Kokswereld artikelen hebben we voor je gebundeld
mei 2018 zeeduivel: monsterlijk lekker, smart with salads: de nieuwe boost is uit
mei 2018 hoe werkt je terras als je een restaurant in het betere segment hebt?
april 2018 Zeeuwse scheermessen: vaak enkele reis Zuid-Europa
april 2018 rode Palamós garnaal: het vlees is stevig en lichtzoet
april 2018 niveau van scholen steeds hoger blijkt tijdens Future Talents
april 2018 iedere peperkorrel een eigen kleur en toch van dezelfde slingerplant
maart 2018 wat maakt Jamón Ibérico de Bellota de beste ham ter wereld?
maart 2018 sollicitatietips & nieuw food magazine
maart 2018 Dijon is de hoofdstad van de Bourgogne en naamgever van zijn mosterd
maart 2018 deze maand gaat het seizoen van de Oosterschelde kreeft van start
februari 2018 kokstekort? met deze tops ga je er slim mee om in de keuken
februari 2018 kookwedstrijd slag op de Schelde is geopend voor inschrijving
februari 2018 bestaat er wel zoiets als echte kaneel, en wat zijn de verschillen?
januari 2018 onder de grond of in water, dit is hoe witlof wordt geteeld
januari 2018 fleur de sel is de trots van het Franse schiereiland Guérande
januari 2018 termen van arroseren tot zeste in het gastronomisch woordenboek
januari 2018 vissaus: smaakmaker vol umami, word docent in je vak
december 2017 beurre noisette, alles weten over kruiden & specerijen
december 2017 michelin maakt sterren bekend, 16.000 fans Kokswereld Facebook
december 2017 muscovado suiker: fris, licht bitter en dropachtig
november 2017 werken met beperking: het werkt, Europese keuken in Japan
november 2017 vooruitblik Michelingids 2018, waar vallen de sterren
november 2017 nootmuskaat, levensgevaarlijke reis om het te bemachtigen
november 2017 20 nieuwe restaurants met de fel begeerde Bib Gourmand
november 2017 Ciel Bleu grote stijger in Lekker, top 100 beste restaurants
oktober 2017 eendenmosselen: indrukwekkende smaak met bizar uiterlijk
oktober 2017 chefs aan het woord over impact van de Michelinster die ze kregen
oktober 2017 de bietencampagne, motieven om bij de gast aan tafel te komen
september 2017 kostprijsberekening ingrediënten, de vier kwaliteiten olijfolie
september 2017 op je 31e gevraagd worden als executive chef, de weg ernaartoe
augustus 2017 kokstekort? zo wordt jouw vacature beter gezien, perfecte match
augustus 2017 meest bijzondere Kokswereld artikelen voor je gebundeld
augustus 2017 nieuw: yellowtail kingfish uit Zeeland, werken als kok op Bonaire?
juli 2017 lijngevangen zeebaars: populair bij vele chefs en niet zonder reden
juli 2017 hoe ondernemend kun je als medewerker zijn? drie verschillende situaties
juni 2017 klassieke en verrassende smaakcombinaties, koksvacatures
juni 2017 sollicitatietips van restaurateurs, waar letten zij op? maak het verschil
mei 2017 barramundi vers uit Australië, restpartij vacuumzakken, tijger friet
mei 2017 laurier: smaakverdieping zonder te overheersen, dessert concepten
mei 2017 de zomer is de tijd voor reewild, dag van de asperge voor meer gasten
mei 2017 kokstekort? zo wordt jouw vacature beter gezien, de nieuwe garde
april 2017 ken de keukentermen, is poutine een restaurantwaardig gerecht?
april 2017 vanillestokjes smaak en herkomst, vacatures in binnen en buitenland
april 2017 talent van de toekomst, Jacob Jan Boerma onze jeugd op topniveau
april 2017 kokstekort? zo kiezen koks voor jouw bedrijf, inschrijving Bocuse d’Or
maart 2017 Texels lamsvlees van zilte grasweiden, snel de perfecte match
maart 2017 Olijfolie sterk in gerechten, horeca & food Inspiratie, vacatures
maart 2017 Zeeuwse scheermessen, duurzame skrei kabeljauw, asperge
februari 2017 sushi: van snack naar chique, chef de partie bij Jef op Texel
februari 2017 tonkabonen, patisserie tips over soezen, asperges op komst
februari 2017 vadouvan: het beste van twee werelden, verkiezing aspergewijn
januari 2017 de Europese keuken in Japan, vier het seizoen receptenboek
januari 2017 plan nu je bezoek aan de horecabeurzen en evenementen
december 2016 michelin maakt sterren bekend, 15.000 fans Kokswereld Facebook
december 2016 de drive van Bas van Kranen, kostprijsberekening ingrediënten
november 2016 vooruitblik michelingids 2017, duke of Berkshire vlees van adel
november 2016 het neusje van de zalm, michelinsterren België bekend
november 2016 michelin onthult bib gourmands, escargots niet één pot nat
november 2016 gault&millau punten en awards, de bietencampagne
november 2016 nieuwe leermiddelen voor koks, de beste kok vacatures
oktober 2016 Inter Scaldes nummer één in lekker, ben jij al klaar voor de winter
oktober 2016 gedroogde stampers van paarse krokus, dat is saffraan
oktober 2016 Zeeuwse platte oesters, soup rebels, vacature chef de partie
september 2016 grotgerijpte Zwitserse emmentaler, chef-kok gezocht
september 2016 Michelin-sterren in Tokio, chef Shuzo Kishida van Quintessence***
september 2016 vakinspiratie gastvrij Rotterdam, gratis toegang via kokswereld
september 2016 kostprijsberekening van ingrediënten, vacatures chef-kok
augustus 2016 mangalitza varken van dicht bij, gastvrijheid, beleving en kwaliteit
augustus 2016 hoe goed ken jij de keukentermen?, leer financiers maken
augustus 2016 signatuurgerecht van Leendert Scholtus, chef-kok op Stint Maarten
juli 2016 eerste cerisa kersen naar de Kersentuin, vacature aankomend sous-chef
juni 2016 aanstormend kooktalent, koksopleidingen, koken en topsport
juni 2016 Librije terug in top 50 wereldranglijst, Massimo Bottura op eerste plaatst
juni 2016 The Jane 54 plek in wereldranglijst, de nieuwe haring: vol en vet
mei 2016 signatuurgerecht Jeroen Trimbos, slag op de Schelde groot succes
mei 2016 Smink naar wereldfinale Bocuse d’Or, a day at Pure C restaurant
mei 2016 fleur de sel bij elkaar geharkt, chef-kok en kok in Noorwegen gezocht
april 2016 meest bijzondere artikelen gebundeld, toonaangevende chefs met visie
april 2016 wedstrijd talent van de toekomst, hét nieuwe buiten koken met OFYR
april 2016 een populaire vis bij vele chefs: lijngevangen zeebaars, koksopleidingen
maart 2016 Australië is hot, wanneer vertrek jij?, proef de Nederlandse wetlands
maart 2016 leer pommes soufflé maken en haal meer uit het aspergeseizoen
maart 2016 de weg van kok naar topkok, Cas Spijkers academie, ultimate bite
maart 2016 oorzaken en gevolgen kokstekort, tweede editie van Slag op de Schelde
februari 2016 witlof van zaadje tot wortel, de dag van de asperge, koksvacatures
februari 2016 hoe kan het aspergeseizoen zo vroeg starten? al kokend door Europa
februari 2016 klassieke en verrassende smaakcombinaties, vind goed personeel
februari 2016 peperkorrels in geuren en kleuren, amandel klassieker Pithiviers
januari 2016 plan nu je bezoek aan de horecabeurzen, ontdek de ofyr plancha
Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook
december 2015 de vier kwaliteiten olijfolie, chef-kok en sous-chef vacatures
december 2015 hoe komt michelin restaurants op het spoor? een kijkje in de keuken
december 2015 michelin maakt sterren bekend, leer eenvoudig choronsaus maken
november 2015 vooruitblik michelingids 2016, aanstormend horecatalent aan de top
november 2015 Michel van der Kroft over gidsen, wat verandert een tweede ster
november 2015 michelin onthult bib gourmands, ice cream macarons, vacature
november 2015 tonkabonen, koksgilde, gault&millau punten en awards
oktober 2015 Librije pakt eerste plaats in restaurantgids lekker, wintermagazine
oktober 2015 restaurantgidsen op komst, welke invloed heeft een michelinster?
oktober 2015 suiker & de bietencampagne, leer bramen gel maken
september 2015 de Zeeuwse oester en leer hoe baba au rhum te maken
september 2015 koksopleiding jonge kooktalenten, leer pommes paolo maken
augustus 2015 blauwbaars, gastvrij Rotterdam, luxe hotels vs op zoek naar jou
augustus 2015 weet jij het verschil tussen kooi- en schieteend, saté wedstrijd
augustus 2015 grotgerijpte Zwitserse emmentaler, just cook it, culinair adviseur
juli 2015 leer canalés maken met Jules, Zeeuwse mosselseizoen van start
juli 2015 vacature special met Van Heinde, De Nederlanden, Rooster en 't Deurtje
juni 2015 Hans Everse voorzitter koksgilde, croquembouche, het fijne van porselein
juni 2015 top 50 beste restaurants ter wereld, Nederland en België uit wereld top
mei 2015 rendement uit social media, Sergio Herman's fucking perfect op tv
mei 2015 leer macarons maken, vanille stokje, koks- en patisserie opleidingen
april 2015 de reis van Hollandse paling, verleidelijke voorjaarsrecepten
april 2015 ree het zomerwild, schrijf mee aan nieuwe M.E.P boek, vacature
april 2015 Erik van Loo opent seizoen Superior Queens, inspiratie magazine
april 2015 sterklas gilde van meesterkoks in beweging, Japanese wagyu
maart 2015 vroege Hollandse asperges, bib gourmands, 10.000 facebook fans
maart 2015 Texels lamsvlees van zilte grasweiden, mooi servies bij uw gerecht
maart 2015 cold brew coffee versus Dutch coffee, horeca & food inspiratie
februari 2015 Margo Reuten, Bas van Kranen en Nico Klaver over de chef aan tafel
februari 2015 Oosterschelde kreeft, tips over boter- en zanddegen, vacatures
januari 2015 Bocuse d'or inspiratie en de Hollandse garnaal en sollicitatietips
januari 2015 horecabeurzen & evenementen agenda, ondernemerskoppel gezocht
Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook
december 2014 duurzame skrei kabeljauw, patisserie tips over oliebollen & beignets
december 2014 Zeeuwse bottarga van harder en inspiratie voor de najaarskaart
november 2014 presentatie Nederlandse michelingids 2015, horeca vacatures
november 2014 vooruitblik michelinsterren 2015, vacature, messen slijpen
november 2014 michelin onthult bib gourmands, gaultmillau punten en awards
oktober 2014 suiker & de bietencampagne, minimale verschuivingen lekker top100
oktober 2014 kies wilde vis in het wildseizoen, wild: scharrelvlees van de jager
oktober 2014 de Zwethheul zoekt nieuw team, verrassend feestelijke tapas
oktober 2014 wildseizoen van start, BBB en Folie Culinaire, soep enquête
september 2014 zaadje, wortel, witlof!, mise en place boek, gastvrij Rotterdam
september 2014 kleurrijke oer-aardappelen, vacature kok voor Koninklijk Huis
september 2014 Zeeuwse mosselen, versvrienden in nieuwe markthal Rotterdam
augustus 2014 quinoa van hype tot schaarste, patisserie tips, de culinaire makelaar
juli 2014 zomer op de kaart, chefs revolution, aanmelden meestertitels van start
juli 2014 bib gourmands in kaart, de Hollandse nieuwe, kokswereld horecavacatures
juni 2014 Texels lamsvlees 'agneau de pré-salé', verstandig met afval, vacatures
mei 2014 uitnodiging Japanse groente en fruit, wise up on waste, vacatures
mei 2014 lijngevangen zeebaars, Europese finale Bocuse d’Or, restaurant top 50
april 2014 fleur de sel, de trots van het Franse schiereiland Guérande, vacatures
april 2014 vroege Hollandse asperges, miljoenen jonge palingen uitgezet
maart 2014 escargots: niet één pot nat, tapas, gastrofestival CHEFS®EVOLUTION
maart 2014 glasaal komt verder, michelinsterren Frankrijk, restaurant vacature
februari 2014 Japanse wagyu, zeewieren met Edwin Vinke, verpakkingen
januari 2014 Hollandse paling delicatesse van ver, ledenvoordeel koksgilde
januari 2014 horecabeurzen overzicht, de beste culinaire apps, koksvacatures
Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook
december 2013 wild quiz, productie hoge kwaliteit olijfolie, vacature, feestdagen
november 2013 presentatie van michelinsterren in Maastricht, Japanse proeflepel
november 2013 michelin en gaultmillau in Duitsland, België en Zwitserland
november 2013 bib gourmands in kaart, patisserie tips over amandel en schuim
oktober 2013 gaultmillau en lekker in één overzicht en koken met seizoenen
oktober 2013 smaak combinaties, wilde gans, onderzoek restaurantbezoek
september 2013 patisserie tips chocolade, gastvrij Rotterdam, beste mosselen
augustus 2013 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van acht jaar kokswereld
mei 2013 SVH Meesterkok, groenten uit de vijver, alliance app, mayonaise
april 2013 smaakvrienden groenten quiz, eerlijke vis, 50 beste restaurants in wereld
maart 2013 alle vis op een hoop of hoop op goede vis, streek gastronomie plein
februari 2013 culinaire apps voor iPhone en iPad, michelinsterren Frankrijk, jobs
januari 2013 patisserie tips amandel en schuim, toegang gastronomixs, beurzen
januari 2013 horecabeurzen overzicht, nieuwe wilde keuken, kokswereld facebook
Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook
december 2012 michelinsterren in Nederland, wordt lid van het koksgilde
november 2012 bib gourmands, menu van Oranje, horeca twitter toplijst
oktober 2012 wijn aan gort, van Hollandse bodem, bakkersvak, restaurantgidsen
september 2012 patisserie tips over beslag, svh, kokswereld facebook, peer
augustus 2012 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van zeven jaar kokswereld
juni 2012 zomergroenten en fruit quiz, kies een bedrijf dat bij je past, twitter
mei 2012 gerechtonderdelen & recepturen ei, mangalica varken, chefs revolution
mei 2012 top 50 beste restaurants ter wereld, Hollandse asperge tips, twitter top
april 2012 ideeëngenerator voor chefs, patisserie tips over brood, vacature
maart 2012 oer aardappel op de kaart, bib gourmands in kaart, de wilde keuken
februari 2012 patisserie tips over degen, horeca twitter toplijst, Eugen Pauli
januari 2012 horecabeurzen overzicht, de wilde keuken, inkopen als professional
Altijd snel op de hoogte met Kokswereld op twitter en op facebook
december 2011 patisserie tips bladerdeeg, horecacongres biovak, twitter toplijst
november 2011 geen derde drie michelinsterren restaurant, meer dan michelin
november 2011 bib gourmands 2012, smaak van de ziel, michelinsterren Duitsland
oktober 2011 gault millau 2012, food inspiration day, Lekker 2012, gastronomie
september 2011 van Hollandse bodem, restaurantgidsen, horecaleveranciers twitter
augustus 2011 jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van zes jaar kokswereld
juli 2011 sfeerbeelden surf turf & wine, Fat Duck trip, recepten van topchefs
juni 2011 grootste fruits de mer, opperdoezer ronde, 10.000 nieuwsbrief abonnees
mei 2011 surf turf & wine in in hofstede meerzigt in Zoetermeer, sfeerverslag 2010
april 2011 smaakcombinaties, foto's opening aspergeseizoen, verschuiving twitter
maart 2011 horeca twitter toplijst, flyshoot visserij, recepturen Wil Doomen
februari 2011 foto reportage Moshik Roth, nieuwe groenten, Flemish Primitives
januari 2011 horecabeurzen overzicht, de wilde keuken, winnaars keukentaal quiz
Kokswereld is gestart in 2005. Tips of samenwerken? Reageer!
Nice to Meat
meat is art
Santa Maria
inspired by street food
Speciaalsauzen van Remia
natuurlijk de lekkerste
Rungis
enthousiast over groenten
Debic
room voor dé professional
Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht
Like!Mayo voor iedereen
plantaardig & allergeenvrij
BIOdisposables.shop
duurzame dUsposables
Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021
Sauzen van C´est Ça
plantaardig & allergeenvrij
Spectank
de schoonmaak oplossing
Werken in de horeca
top vacatures in de horeca