Gearomatiseerde rook

De rookpijp maakt het mogelijk om houtzaagsel (onbehandeld) te laten verbranden met als doel producten te aromatiseren.
Alladin Pro
Een voorbeeld is de Alladin Pro, een rookapparaatje dat uit twee delen bestaat.
Alladin Pro
In het bovenste deel wordt puur houtzaagsel verbrand, in het onderste deel is plaats voor aromaten (citroenschillen, lavendel, sponsje of absorbeerpapier met extracten…).
Alladin Pro
De geproduceerde rook wordt sterk gearomatiseerd.
Alladin Pro
Deze rook kan men dan in een glas of een cloche vasthouden of met een plastic slangetje naar een rookdoos leiden.
Alladin Pro
Het apparaat is vooral geschikt om kleine porties te roken, iets dat welkom is in de horeca.
Alladin Pro
De gearomatiseerde rook komt via het slangetje onder de cloche.
Alladin Pro
De gearomatiseerde rook geeft indit geval de eerder gaar gemaakte kreeft een licht gerookte indruk.
Gerookte kreeft

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Dossiers
Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca