redacteur
Bobbie van der List

Bobbie volgt de Japanse keuken op de voet. Hij schrijft over culinaire trends voor verschillende media.

Artikelen van Bobbie op Kokswereld:

  Bobbie van der List
De Europese keuken in Japanvan de redactie
De Europese keuken in Japan
Opvallend veel restaurants die de Europese keuken vertegenwoordigen staan in de Japanse Michelingids. Tweesterrenchef Dominique Bouchet deelt zijn visie.
Lees verder
Sushi: van snack naar chiquevan de redactie
Sushi: van snack naar chique
Dat Japan op culinair gebied veel te bieden heeft is niets nieuws. Kobe beef, blow fish, en zo gaat het lijstje nog wel even door. Met stip op 1 staat natuurlijk sushi. Kokswereld liep een dag mee met Yosuke Imada van het chique restaurant Kyubey in Japan.
Lees verder
Michelin-sterren in Tokiovan de redactie
Michelin-sterren in Tokio
Als we de Michelingids voor 2016 moeten geloven is een culinaire trip naar Tokio aan te raden. Opvallend veel restaurants die de Europese keuken vertegenwoordigen staan in de gids. Kokswereld licht twee toprestaurants uit. Vandaag deel één van een tweeluik: Quitenssence.
Lees verder

 

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca