Hats & the Goodfood guide

De Goodfoodguide is een jaarlijks uitkomend restaurant gids. Zelfstandige, anonieme reviews worden geschreven door een team van professionele restaurant critici.

De restaurants moeten minimaal 12 punten scoren om zich toe te kunnen treden tot de gids. Daarnaast kunnen restaurants worden bekroond met 1, 2 of 3 Hats.

1 Hat staat voor een uitstekende, constante keuken in zijn categorie.
2 Hat staat voor een verfijnde, bijzondere keuken. Een van de besten.
3 Hat staat voor briljant, onberispelijk. De beste van de besten.

De kwaliteitsnorm van de Michelin sterren ligt over het algemeen hoger dan die van de Hats.

Lees verder over koken in Australië


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

Santa Maria
inspired by street food

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van C’est Ça
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca