Hats & the Goodfood guide

De Goodfoodguide is een jaarlijks uitkomend restaurant gids. Zelfstandige, anonieme reviews worden geschreven door een team van professionele restaurant critici.

De restaurants moeten minimaal 12 punten scoren om zich toe te kunnen treden tot de gids. Daarnaast kunnen restaurants worden bekroond met 1, 2 of 3 Hats.

1 Hat staat voor een uitstekende, constante keuken in zijn categorie.
2 Hat staat voor een verfijnde, bijzondere keuken. Een van de besten.
3 Hat staat voor briljant, onberispelijk. De beste van de besten.

De kwaliteitsnorm van de Michelin sterren ligt over het algemeen hoger dan die van de Hats.

Lees verder over koken in Australië


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca