Themadag Trends, innovatie & technologie bij Aeres Hogeschool Wageningen

Themadag Trends, innovatie & technologie

Op donderdag 18 april a.s. organiseert Aeres Hogeschool Wageningen van 13.00-19.00 uur een inspirerend programma met als thema Trends, innovatie & technologie. Ook geïnteresseerden van buiten de hogeschool zijn van harte welkom.

Casimir Evens en VANE: “Eindhoven is mijn basis, hier ben ik thuis.”
Als docentopleider werkt Aeres Hogeschool Wageningen nauw samen met het werkveld (groen, food, onderwijs) dat continu in beweging en in ontwikkeling is. Om studenten, alumni, relaties, maar ook andere geïnteresseerden te laten zien wat de nieuwste trends zijn en hoe ze dat in hun werk kunnen toepassen, organiseert de hogeschoolfaculteit deze themadag.

Programma
Het programma is breed en bestaat uit verrassende workshops met allemaal hun eigen invalshoek rondom het thema. Denk bijvoorbeeld aan de laatste trends in de bloemenbranche, drones in het onderwijs, eten printen met een 3D-printer, de Bionische vrouw, een robot als collega en interactieve media in de klas.
Het programma wordt afgesloten met een culinaire Life Performance: Het Eetschilderij. Dit wordt verzorgd door Meesterkok en culinair avonturier Angelique Schmeinck, in samenwerking met studenten van Aeres Hogeschool Wageningen.
Aansluitend is er een walking dinner voor alle aanwezigen.

Deelname
Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden op: www.aereshogeschool.nl/themadag-wageningen . De deelname is gratis.

Middenin het beroepsonderwijs
Aeres Hogeschool Wageningen is de grootste opleider voor docenten in beroepsgerichte vakken in het (v)mbo in Nederland. Meer info over het aanbod en de activiteiten: www.aereshogeschool.nl/wageningen.


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van C’est Ça
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca