La Rive (Amstel Hotel) bij Alliance

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

La Rive (Amstel Hotel) bij Alliance

Bericht door Webmaster » 25 mei 2007, 21:53

Restaurantorganisatie Alliance Gastronomique heeft er twee nieuwe leden bij. Restaurant La Rive van het Amstel Hotel in Amsterdam en La Vilette in Rotterdam zijn aangesloten bij de club van toprestaurants.

Dat laat voorzitter John Beeren van de Alliance weten. Op maandag 18 juni worden de twee nieuwe Alliance-leden gepresenteerd. Dat gebeurt in het Amstel Hotel, vanwege de 140ste verjaardag van het fameuze hotelbedrijf.
Restaurant La Rive staat onder leiding van Edwin Kats. Het restaurant beschikt over één Michelinster. In restaurantgids Lekker steeg de eetgelegenheid afgelopen jaar van plaats zeven naar vijf. GaultMillau geeft La Rive zeventien punten en benoemde tijdens de lancering van de nieuwe gids in november 2006 het Amstel Hotel tot Hotel van het Jaar.

Restaurant La Vilette in Rotterdam beschikt al enige tijd over een Michelinster. In Lekker bezet het de 31ste plaats en GaultMillau schenkt LaVillete vijftien punten. De website van Bouillon Magazine meldt dat er problemen zijn tussen de eigenaren Fred Mustert (chef-kok) en zijn vrouw die als gastvrouw optreedt in de eetgelegenheid.

Met de komst van La Rive en La Vilette bestaat Alliance Gastronomique uit 38 restaurants uit Nederland en België. De organisatie voor toprestaurants bestaat dit jaar veertig jaar. Voorzitter van de club is John Beeren, eigenaar van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen.

Bron: http://www.zibb.nl/horeca/
Kokforum.nl : de website voor koks

Marino
Berichten: 80
Lid geworden op: 05 okt 2006, 16:55
Locatie: Den Bosch

Bericht door Marino » 28 mei 2007, 22:25

Oke..mooi! Ik denk dat die wel past in het rijtje van Alliance..

Plaats reactie