Kurhaus werft koks op bijzondere manier

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Kurhaus werft koks op bijzondere manier

Bericht door Webmaster » 21 mei 2007, 11:50

Het Kurhaus in Scheveningen heeft een ludieke actie bedacht om in tijden van krappe arbeidsmarkt goed, gekwalificeerd personeel te vinden. Kandidaten worden tijdens sollicitatiegesprekken flink in de watten gelegd.

Steigenberger Kurhaus Hotel legt de rode loper uit voor kandidaten voor de functie van kok. Ze worden voor het sollicitatiegesprek opgehaald door auto met chauffeur en lunchen met Executive Chef Kok Koos van Noort tijdens het interview.
‘Dit ludieke initiatief is ontstaan omdat het steeds moeilijker wordt gekwalificeerd personeel te vinden in deze krappe arbeidsmarkt. Wij hopen de aandacht te trekken van jonge en enthousiaste mensen die deel willen uitmaken van de 35 koppige keukenbrigade van dit veelzijdige bedrijf’, aldus Van Noort.

Het Kurhaus is op korte termijn op zoek naar meerdere gekwalificeerde koks voor zowel het haute cuisine restaurant Kandinsky als het Kurzaal Menu Restaurant.

Bron: http://www.zibb.nl/horeca/hotel
Kokforum.nl : de website voor koks

ijsbeertje
Berichten: 66
Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
Locatie: Rotterdam

Bericht door ijsbeertje » 28 mei 2007, 17:25

hahahh het moet niet gekker worden.
straks gaan ze je nog betalen om te komen solliciteren.

Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline » 28 mei 2007, 22:21

dit gaat toch echt nergens over.. zijn er ook mensen die dit serieus een reden vinden om er te solliciteren??

Marino
Berichten: 80
Lid geworden op: 05 okt 2006, 16:55
Locatie: Den Bosch

Bericht door Marino » 28 mei 2007, 22:24

Ik denk wel dat je daardoor een stuk relaxer naar je sollicitatie gaat...

ijsbeertje
Berichten: 66
Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
Locatie: Rotterdam

Bericht door ijsbeertje » 29 mei 2007, 07:07

ja mischien wel een stuk relaxer. Maar je ben wel een tijdje bezig om een goede nieuwe collega te vinden
iedereen probeer dan binnen te komen.

Tompie
Berichten: 134
Lid geworden op: 02 okt 2006, 12:24
Locatie: Amersfoort

Bericht door Tompie » 29 mei 2007, 14:40

Een tijdje geleden in de ICT wereld: luchtballonnen, met vliegtuig naar NY, gesprek bij de dealer voor een lease-auto.....

Als dit doorzet, wordt het nog lachen voor jullie....
Een dag niet gekookt is een dag niet geleefd.

Tom

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees » 30 mei 2007, 19:35

Dit zegt natuurlijk erg veel over de situatie heden ter dagen.
Het aantal mensen in de horeca neemt af en de vraag is groot, vooral gekwalifiseerd personeel is moeilijk te vinden! 1 van die redenen is natuurlijk salaris! En het word er al niet beter op met de "UNIE" die klakkeloos maar overeenkomsten aangaat over de C.A.O. En dat met zo weinig leden bij de "UNIE" FNV en CNV zijn veeel maar dan ook veeel groter.....Ik raad het dan ook elke horeca medewerker aan om toch echt lid te worden van een bond, en dan liever niet de "UNIE" aangezien die al een hoop hebben verpest! Iedereen wil goed personeel , maar slechts weinig bedrijven willen daar goed in investeren. Kurhaus probeerd op eigen manier toch het goede binnen te halen en dat vind ik een prima ontwikkeling .

Plaats reactie