Keuken Ergonomie

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Mauricevb
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 mar 2020, 16:59

Keuken Ergonomie

Bericht door Mauricevb » 27 mar 2020, 17:17

Hallo Allemaal,

Ik ben Maurice, een student industrieel ontwerpen aan de TUDelft maar ook kok. Ik heb een koksopleiding gedaan in Koksijde, Belgie en in meerdere restaurants gewerkt maar ik heb ongetwijfeld minder ervaring dan de meeste hier..

Voor mijn afstudeerproject wil ik een toekomstig ergonomische keuken ontwerpen. Hier heb ik informatie nodig over knelpunten die zich nu voordoen in de keuken met betrekking tot mentale en de fysieke aspecten.
Daarnaast vraag ik mij af wat het verschil is tussen een goede en een slechte keuken? Wat zijn cruciale aspecten waar bij het ontwerpen van een keuken naar gekeken moet worden?

Graag hoor ik jullie ervaring over de bovengenoemde onderwerpen. Dit zou mij ontzettend helpen met dit project en hopelijk de werkomgeving voor de koks verbeteren.

Onwijs bedankt!

Maurice

Plaats reactie