luchthapjes/amuses

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
laraeven
Berichten: 4
Lid geworden op: 12 okt 2011, 14:05

luchthapjes/amuses

Bericht door laraeven » 20 okt 2011, 11:45

Ik heb gehoord van een nieuwe ontwikkeling op kookgebied, in de media: luchthapjes/amuses, die vaak gebruikt worden bij recepties en openingen.
Het zou zoiets zijn van; een soort lucht/damp in de vorm van een amuse (een serveerder moet er mee kunnen rondlopen op een dienblad) die echt naar iets proeft, bv kaas, of een bitterbal, maar dus niet de calorieen bevat. Je zou de smaak echt moeten proeven in de mond bij het nemen van een hap.
Wij zoeken iemand die dit idee kan ontwikkelen voor een openingreceptie in een museum in Luxembourg.
Voor het concept is het heel erg belangrijk dat het amper calorieen bevat.
Wie zou dit idee kunnen ontwikkelen? De tentoonstelling is al in januari.

Plaats reactie