chocolademayonaise op basis van fondant of origine fondant

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Jurgen1982
Berichten: 23
Lid geworden op: 28 nov 2010, 16:01

chocolademayonaise op basis van fondant of origine fondant

Bericht door Jurgen1982 » 08 jun 2011, 13:58

Iemand ervaring met een hartige dressing/ mayonaise van chocolade?

Ik heb er eentje van witte chocolade met dragon. Maar ik zoek eigenlijk eentje met fondant.

Ik kan gerust de witte doorspelen als iemand het wil.

MVG

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: chocolademayonaise op basis van fondant of origine fondant

Bericht door Leo » 08 jun 2011, 14:07

ik zou 100% choco nemen, en die over de mandoline raspen in je vinaigrette...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Jurgen1982
Berichten: 23
Lid geworden op: 28 nov 2010, 16:01

Re: chocolademayonaise op basis van fondant of origine fondant

Bericht door Jurgen1982 » 09 jun 2011, 12:43

Dat is idd een optie maar dan heb je een heel andere structuur... en de smaken zitten ook beter verweven in
een gladde mayo...

De structuur van de rasp zou ook niet echt passen in het gerecht... Mangalicaham-zoet-zuur oosterse rode kool- krokante toost van pumpernikkel... ik ontbreek nog de gladde "smooth" heid in het gerecht :)

Plaats reactie