vrijwilligers gezocht!

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
vakantiekind
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 jan 2011, 16:05

vrijwilligers gezocht!

Bericht door vakantiekind » 12 jan 2011, 16:10

Combineer vakantie vieren met het vervullen van vrijwilligerswerk!

Stichting VakantieKind zoekt kooktalenten!

Al vijftien jaar worden onze zomerkampen draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers. Vier weken lang organiseren we voor kinderen en jongeren een prachtige week met spellen in het bos, op het veld, op en met water of gewoon aan tafel. En elke avond sluiten we de dag af met een prachtig kampvuur. De kookleiding verzorgt de maaltijden en zij verdienen en krijgen elke dag weer een groots applaus.

Zo’n week kamp meedraaien als vrijwilliger hoeft je niet eens veel vakantiedagen te kosten. Veel werkgevers geven 2 dagen bijzonder verlof als je in de vakantieperiode vrijwilligerswerk doet. Dat is mooi meegenomen als je iets moois wilt doen voor de maatschappij. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste vrijwilligers die een onvergetelijke kampweek willen neerzetten voor een grote groep kinderen. Je verzorgt (evt. met een tweede persoon) het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd voor ca. 30 kinderen en 12 vrijwilligers, die na een dag vol spelletjes hongerig zullen aanvallen op het heerlijke eten dat jij op tafel zet. Je doet hiervoor zelf de boodschappen. Als je tijd over hebt en het leuk vindt, kun je meehelpen bij andere activiteiten. Het is vakantie voor iedereen!

Voor meer informatie en het bestellen van een folder en een inschrijfformulier, kijk dan op de website van stichting VakantieKind: http://www.vakantiekind.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

vegas
Berichten: 16
Lid geworden op: 13 jan 2011, 13:59

Re: vrijwilligers gezocht!

Bericht door vegas » 28 jan 2011, 11:30

welke maanden heb je precies vrijwilligers nodig, ben tot midden-augustus weg

Plaats reactie