er komt veel bloed vrij na het trancheren
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 03 jul 2007, 09:08
- Locatie: leiderdorp
- Contacteer:
er komt veel bloed vrij na het trancheren
Hoi,
Heeft iemand een maniertje waarbij je niet dat ellendige bloed , na het trancheren je bord vol loopt.
Als ik het vlees op tijd voorbak daarna nog een tikkie geef in de oven dan valt het nog enigzins mee, maar als je een snelle bon krijgt met alleen hoofdgerechten dan wil dit wel eens een probleem geven.
Maar misschien heeft iemand hier een tip voor.
gr Erick.
Heeft iemand een maniertje waarbij je niet dat ellendige bloed , na het trancheren je bord vol loopt.
Als ik het vlees op tijd voorbak daarna nog een tikkie geef in de oven dan valt het nog enigzins mee, maar als je een snelle bon krijgt met alleen hoofdgerechten dan wil dit wel eens een probleem geven.
Maar misschien heeft iemand hier een tip voor.
gr Erick.
- Leonard Elenbaas kookjunk
- Berichten: 69
- Lid geworden op: 17 aug 2006, 00:49
- Locatie: 's-Gravenzande
- Contacteer:
rust is alles..... gun je zelf en je vlees effe een beetje rust....
Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw, die kan koken en het niet wil,
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.
http://www.restaurantpurepassie.com" onclick="window.open(this.href);return false;
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.
http://www.restaurantpurepassie.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Waneer je gaat garen als de bon binnen komt is rusten van vlees (maar ook vis) het belangrijkst, daar is iedereen het over eens.
Maar...
Sommige producten kan je prima voor garen in de voorbereidingstijd.
Bon komt binnen, dan nog even bakken, grillen of wat dan ook.
Vervolgens rustig warm laten worden tot binnen in.
Het product is al van perfecte gaarheid dus daar het je geen zorgen meer over.
Is het warm, dan kan het mee, loopt nooit meer leeg.
Welke producten geschikt zijn en manieren van voorgaren daar mag je zelf nog even achteraan.
De resultaten zijn bij somige producten beter dan a la minute!
Maar...
Sommige producten kan je prima voor garen in de voorbereidingstijd.
Bon komt binnen, dan nog even bakken, grillen of wat dan ook.
Vervolgens rustig warm laten worden tot binnen in.
Het product is al van perfecte gaarheid dus daar het je geen zorgen meer over.
Is het warm, dan kan het mee, loopt nooit meer leeg.
Welke producten geschikt zijn en manieren van voorgaren daar mag je zelf nog even achteraan.
De resultaten zijn bij somige producten beter dan a la minute!
-
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45