wat zou jij maken met een lamszadel

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
kok0007
Berichten: 6
Lid geworden op: 21 dec 2007, 09:59
Locatie: MOL

wat zou jij maken met een lamszadel

Bericht door kok0007 » 18 jan 2008, 00:46

moet binnekort een wedstrijd gaan doen en moet iets doen met lamszadel wat zou jij ermee doen. heb mijn gerecht al maar ben is benieuw wat andere zegge :)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 18 jan 2008, 11:41

T-bone en ribstukjes.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Bericht door Maurits » 18 jan 2008, 20:13

Lamscasselerib mmmmm
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

cornelissen561
Berichten: 14
Lid geworden op: 31 jan 2008, 15:14
Locatie: Amsterdam

Bericht door cornelissen561 » 02 feb 2008, 13:48

Ik zou het gehele deel met de lende en de haasjes laten uitbenen. Vervolgens vullen en opbinden. Kleuren in de pan en drie kwartier laten garen.

http://www.vlees.nl/images/vleeswaaier/ ... szadel.jpg
(hier moet het bot nog uit). Van het bot kan je met het braadvocht een mooie jus maken.
AJAX!

Sandman
Berichten: 16
Lid geworden op: 05 apr 2006, 15:01
Locatie: Egmond aan zee
Contacteer:

Bericht door Sandman » 02 feb 2008, 14:48

bocuse dór soms?

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Bericht door Emiel » 04 feb 2008, 11:05

Mag je de filets er af halen of gaat het om de bereiding van het volledige zadel? Wat is de precieze opdracht?

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 09 feb 2008, 15:41

Uitbenen, en oprollen, vulling naar smaak ?
wat kun je dr niet mee...

kok0007
Berichten: 6
Lid geworden op: 21 dec 2007, 09:59
Locatie: MOL

Bericht door kok0007 » 25 feb 2008, 23:32

Het is de wedstrijd van chaine rotisseurs.
ik ga de lamszadel ontbenen en opvullen met lams zwezeriken, spinazie en distelzwammen vervolgens darmnet rond doen en binden.

kingcubensis
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 jan 2008, 09:13
Locatie: almere

Bericht door kingcubensis » 20 mar 2008, 11:13

uitbenen marineren in een rolade net stoppen bakken en dan verder garenin de oven op 150 gr tot kern temperatuur op 40 graden is lekker lekker

Joost K
Berichten: 114
Lid geworden op: 10 jul 2006, 16:07
Locatie: Spijk

Bericht door Joost K » 06 apr 2008, 20:08

is het toevallig de wedstrijd van aan komende donderdag?
Winners Never Quit, Quitters Never Win!

willem
Berichten: 114
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:15
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Re: wat zou jij maken met een lamszadel

Bericht door willem » 19 apr 2008, 00:51

op t karkas braden,is een kunst haasjes en lende op cuisson te krijgen persoonlijk vind ik dat t lekkerste

Plaats reactie