Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
-
pok
- Berichten: 7
- Lid geworden op: 12 jan 2009, 23:14
Bericht
door pok » 23 feb 2009, 17:18
Maurits schreef:vergeten groenten zij soms terecht vergeten......schorseneren.....smaakloos zetmeel.
je moet ook wel peper en zout gebruiken...

-
pok
- Berichten: 7
- Lid geworden op: 12 jan 2009, 23:14
Bericht
door pok » 23 feb 2009, 17:20
bestaat kant en klare hollandaise?

-
Pluter
- Berichten: 516
- Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
- Locatie: Haarlem
Bericht
door Pluter » 23 feb 2009, 19:58
pok schreef:bestaat kant en klare hollandaise?

Ja. hebben ze zelfs bij de Albert heijn.
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
-
pok
- Berichten: 7
- Lid geworden op: 12 jan 2009, 23:14
Bericht
door pok » 23 feb 2009, 23:51
gadver...
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 24 feb 2009, 08:55
pok schreef:Maurits schreef:vergeten groenten zij soms terecht vergeten......schorseneren.....smaakloos zetmeel.
je moet ook wel peper en zout gebruiken...

Bedankt voor de tip. Kan je peper en zout ook in andere gerechten gebruiken?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 24 feb 2009, 08:58
Knorr Hollandaisesaus eten is omgekeerd kotsen..... Maar een pluspunt is dat het nooit in de schift gaat, want het bevat geen ei (geen boter ook trouwens).
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
-
Contacteer:
Bericht
door Cees Timmerman » 24 feb 2009, 13:41
Parmezaanse kaas poeder van Sosa. Ik vind alle producten die ik ken van Sosa ok, maar dat poeder is echt smerig.
Pas proefde ik (volgens het etiket pas vernieuwd, nu nog lekkerder)mayonaise van Calve. Echt niet te knagen, het leek wel een dessertsausje, heeeeel veel suiker en geen azijn. Mayo uit een potje moet gewoon van Hellmann's of Devos Lemmens zijn.
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 24 feb 2009, 15:01
oesters uit blik......
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
cyrano
- Berichten: 291
- Lid geworden op: 22 jan 2009, 17:46
- Locatie: Antwerpen
-
Contacteer:
Bericht
door cyrano » 25 feb 2009, 21:26
Bedankt voor de tip. Kan je peper en zout ook in andere gerechten gebruiken?
LOL...
-
Amazingtruffle
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
-
Contacteer:
Bericht
door Amazingtruffle » 25 feb 2009, 22:05
oesters uit blik......
Bestaat dat?????

“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4321
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo » 25 feb 2009, 22:30
Ja..had ze en tijdje geleden gekocht bij de toko. Gewoon om te testen...echt goor.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
The Don
- Berichten: 31
- Lid geworden op: 08 aug 2008, 10:57
Bericht
door The Don » 03 okt 2012, 14:10
De verse ravioli van de Lidl, alsof je stopverf uit het kozijn van je oma aan het kanen bent....
-
wilmsi
- Berichten: 11
- Lid geworden op: 31 mar 2016, 09:57
Bericht
door wilmsi » 31 mar 2016, 10:46
Witloof, klopt! Ben zeker niet aan lever of andere ingevolgewanden geïnteresseerd!