Quiche van oesterzwammen en blauwschimmelkaas?
Quiche van oesterzwammen en blauwschimmelkaas?
Hey hoi,,
Ik wil graag een Quiche maken van oesterzwammen en blauwschimmelkaas
iemand tips hoe ik dit het beste kan doen?? of receptuurtje ofzo:)?
barst maar los allemaal!:D
Greetz Ronn..
Ik wil graag een Quiche maken van oesterzwammen en blauwschimmelkaas
iemand tips hoe ik dit het beste kan doen?? of receptuurtje ofzo:)?
barst maar los allemaal!:D
Greetz Ronn..
Laatst gewijzigd door Ronn_20 op 19 apr 2007, 11:35, 1 keer totaal gewijzigd.
Bijna examen..(H)
Dan op naar nijmegen!:D
Dan op naar nijmegen!:D
ik zou als basis een vis bouillon nemen dan 18 gr gelatine op 1 ltr visfond als je ze per stuk maakt, maar als je een terien maakt zou ik 22 gr op 1 ltr nemen dan valt het niet zo snel uitelkaar als je het wilt snijden.
in die fond zou je een garnituur van brunoise gesneden groente met de garnalen kunnen doen en als vinagrettes een lente ui of saffraan ook op bassis van visfond.ik hoop dat je er iets mee kunt su
cces
in die fond zou je een garnituur van brunoise gesneden groente met de garnalen kunnen doen en als vinagrettes een lente ui of saffraan ook op bassis van visfond.ik hoop dat je er iets mee kunt su

Aspic maak ik met gelatine vegetale van Sosa. Voor grijze garnalen zou ik starten met een double consommé van garnaal (of schaaldieren). Hierin de garnalen en garnituur doen en in een vormdoen. Als je een vinaigrette maakt, niet te straf gaan, dat zou zonde zijn van de garnalen
Eventueel een basisvinaigrette met verse koriander.......

Eventueel een basisvinaigrette met verse koriander.......
quiche
leuke suggesties hierboven, maar geen quiche.
Voor het deeg een warm water deeg zetten (receptuur van gistdeeg, maar geen gist toevoegen.
Vorm beboteren en bloemen.
Deeg half uur laten rusten. Uitrollen en in de vorm leggen. Sierrandje draaien
Blind afbakken
oesterzwammen aanzetten met lenteuitje, knoflook en matignon.
liaison toevoegen.
op het warme deeg scheppen.
plakken/brokkels blauwe kaas (soort naar smaak) erop.
afbakken tot gaar.
succes,
Joost
Voor het deeg een warm water deeg zetten (receptuur van gistdeeg, maar geen gist toevoegen.
Vorm beboteren en bloemen.
Deeg half uur laten rusten. Uitrollen en in de vorm leggen. Sierrandje draaien
Blind afbakken
oesterzwammen aanzetten met lenteuitje, knoflook en matignon.
liaison toevoegen.
op het warme deeg scheppen.
plakken/brokkels blauwe kaas (soort naar smaak) erop.
afbakken tot gaar.
succes,
Joost
quiche
Ik ook hoor, sowieso geen kweekpaddestoelen. Maar goed, dat was de vraagstelling niet.
Deze vraag werd gesteld voor een examen, en daarom beter de kaas op de quiche.
grtz,
Joost
Deze vraag werd gesteld voor een examen, en daarom beter de kaas op de quiche.
grtz,
Joost
Re: quiche
[hehe klopt;)
al weer vrij??
niet eens online?/
greetz Ronn..
al weer vrij??
niet eens online?/
greetz Ronn..
Bijna examen..(H)
Dan op naar nijmegen!:D
Dan op naar nijmegen!:D