Hoe ga jij als chef met kritiek om?

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Tompie
Berichten: 134
Lid geworden op: 02 okt 2006, 12:24
Locatie: Amersfoort

Hoe ga jij als chef met kritiek om?

Bericht door Tompie » 29 mar 2007, 19:23

Hoe ga jij als chef met kritiek om en dan bedoel ik, kritiek van gasten? Boeit het je niet en luister je alleen uit fatsoen of heb je zelfs een bijzondere manier om zo veel mogelijk feedback te krijgen?
Een dag niet gekookt is een dag niet geleefd.

Tom

paulbrussel
Berichten: 147
Lid geworden op: 28 nov 2006, 13:57
Locatie: Brussel

-

Bericht door paulbrussel » 30 mar 2007, 10:29

Volgens mij hangt het er vanaf hoe serieus en gefundeerd de kritiek van een gast overkomt, en of je enigszins kunt inschatten wat de kennis en ervaring van die gast is. Of niet?
En sommige chefs kunnen eenvoudig niet tegen kritiek.
Andere chefs, zie ik, praten alleen met vaste gasten of met mensen die ze kennen en negeren soms gasten van wie ze aanvoelen dat ze wel eens kritiek zouden kunnen leveren.
Weer andere chefs zeggen simpelweg dat je niet gelijk hebt, ook al heb je dat wel.
Zie hier wat van mijn ervaringen.

Plaats reactie