Pagina 1 van 1
franse naam
Geplaatst: 07 mar 2007, 17:48
door bianc22
goedendag allemaal
kan iemand mij helpen aan het franse woord voor doperwtjes en wortelen
het schijnt 1 woord te zijn,maar ik kan er met geen mogelijkheid opkomen
Geplaatst: 07 mar 2007, 20:25
door Visitor
Huh... 1 woord?!?
Ik dacht dat het 'petits pois et carottes' was.....
Geplaatst: 07 mar 2007, 20:26
door Bon Chef
Is het niet de garnituur naam Bonne Femme?
Geplaatst: 08 mar 2007, 00:07
door sjaak
bonnefemme heeft ook aardappel champignon ui e.d
Geplaatst: 17 mar 2007, 00:33
door Leonard Elenbaas kookjunk
chantilly= worteltjes met erwten in roomsaus
Geplaatst: 26 mar 2007, 11:05
door paulbrussel
Je bedoelt misschien "macédoine", ook al blijft dat overigens niet strikt beperkt tot erwten en wortelen.
Geplaatst: 16 mei 2007, 21:09
door GDRHart
Chantilly? is bij mij nog altijd slagroom in het frans.
Geplaatst: 24 mei 2007, 00:09
door kookspook
Het woord voor doperwtjes en worteltjes is: Tyrolienne
Geplaatst: 24 mei 2007, 06:39
door Visitor
kookspook schreef:Het woord voor doperwtjes en worteltjes is: Tyrolienne
Tyrolienne, daar zijn gefrituurde uiringen bij als ik me m'n lessen herinner......