franse naam

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
bianc22
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jul 2006, 07:58
Locatie: spijkenisse
Contacteer:

franse naam

Bericht door bianc22 » 07 mar 2007, 17:48

goedendag allemaal
kan iemand mij helpen aan het franse woord voor doperwtjes en wortelen
het schijnt 1 woord te zijn,maar ik kan er met geen mogelijkheid opkomen

Visitor
Berichten: 49
Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium

Bericht door Visitor » 07 mar 2007, 20:25

Huh... 1 woord?!?

Ik dacht dat het 'petits pois et carottes' was.....

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Bericht door Bon Chef » 07 mar 2007, 20:26

Is het niet de garnituur naam Bonne Femme?

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak » 08 mar 2007, 00:07

bonnefemme heeft ook aardappel champignon ui e.d

Gebruikersavatar
Leonard Elenbaas kookjunk
Berichten: 69
Lid geworden op: 17 aug 2006, 00:49
Locatie: 's-Gravenzande
Contacteer:

Bericht door Leonard Elenbaas kookjunk » 17 mar 2007, 00:33

chantilly= worteltjes met erwten in roomsaus
Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw, die kan koken en het niet wil,
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.

http://www.restaurantpurepassie.com" onclick="window.open(this.href);return false;

paulbrussel
Berichten: 147
Lid geworden op: 28 nov 2006, 13:57
Locatie: Brussel

Bericht door paulbrussel » 26 mar 2007, 11:05

Je bedoelt misschien "macédoine", ook al blijft dat overigens niet strikt beperkt tot erwten en wortelen.

GDRHart
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 mar 2007, 10:09
Locatie: Zwolle

Bericht door GDRHart » 16 mei 2007, 21:09

Chantilly? is bij mij nog altijd slagroom in het frans.
Jeunes Restaurateurs d’Europe

Gebruikersavatar
kookspook
Berichten: 56
Lid geworden op: 26 okt 2004, 13:24
Locatie: Rijswijk
Contacteer:

Bericht door kookspook » 24 mei 2007, 00:09

Het woord voor doperwtjes en worteltjes is: Tyrolienne
De kelner is nooit zo snel, of mijn koksmes achterhaald hem wel.

Visitor
Berichten: 49
Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium

Bericht door Visitor » 24 mei 2007, 06:39

kookspook schreef:Het woord voor doperwtjes en worteltjes is: Tyrolienne


Tyrolienne, daar zijn gefrituurde uiringen bij als ik me m'n lessen herinner......

Plaats reactie