Koksopleiding of cordon bleu?

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Corjen
Berichten: 32
Lid geworden op: 09 feb 2007, 20:23
Locatie: Nijverdal

Koksopleiding of cordon bleu?

Bericht door Corjen » 27 feb 2007, 14:34

Graag advies van jullie :) Ik ben op dit moment aan het twijfelen wat het beste zou zijn voor mij om te doen. Ik kan kiezen tussen beginnnen aan zelfstandig werkend kok via de bbl, wat me ruim 3 jaar zou kosten. Verder kan ik kiezen om particulier basiskok en zelfstandig werkend kok te doen(zonder stage en duurt ongeveer 2 jaar). En ik kan doorgaan met wat ik nu doe, namelijk heel hard sparen om naar de cordon bleu te gaan http://www.cordonbleu.edu

Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk:) Graag jullie advies.

Alvast bedankt! :wink:

Marino
Berichten: 80
Lid geworden op: 05 okt 2006, 16:55
Locatie: Den Bosch

Bericht door Marino » 28 feb 2007, 01:10

Mijn advies : lekker doorsparen voor Cordon Blue :o
Vergeet alleen niet dat een groot deel van je kookkunsten bepaald worden door hoe je het zelf aanpakt ; ook met een basiskoksopleiding aan het ROC kun je een goede kok worden. Stage's zijn belangrijk ; ze bepalen ( in mijn geval dan ) veel van datgene wat je uiteindelijk word...

Plaats reactie