Foto's gerechten
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Foto's gerechten
Vroege avond dus ik dacht laat ik eens wat foto's met jullie delen......
Re: Foto's gerechten
Dat ziet er fantastisch uit! Lekker en mooi. Misschien kom ik eens naar Streefkerk...
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: Foto's gerechten
Er is weinig aan de hand in dit topic de laaste tijd, misschien moeten we hier maar wat gaan posten.
Soort van foto gerechten dump.
Soort van foto gerechten dump.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Foto's gerechten

Zeebaars, vongole, buchot mossels, witte bonen.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Foto's gerechten
Ik krijg trek. Leo, is die huid apart gebakken?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: Foto's gerechten
zonder huid, maar op brood.

Oester met ham (pata negra), olijfolie en peper.
geweldig.

Oester met ham (pata negra), olijfolie en peper.
geweldig.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Foto's gerechten
Mag ik die laatste van je jatten Leo? Niet 100% mijn ding, maar perfect voor de hut waar ik werk.
Thnx!!
Thnx!!
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
Re: Foto's gerechten
deze is dan niet echt van mij hoor....
komt uit Docks in Belgie...
komt uit Docks in Belgie...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Foto's gerechten
Mooie foto's ! Ik vind het leuk om foto's van gerechten te bekijken. Het geeft mij altijd ontzettend veel inspiratie. Laat maar komen die foto's 

Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Re: Foto's gerechten
nou ik ook eentje dan 

Re: Foto's gerechten
hier zijn een paar foto's van gerechten
die wij serveren in het restaurant.

Carpaccio van Langoestines met kaviaar

slaatje van boontjes en tomaat met truffel olie en kreeft

tartaar van sint Jacobsvrucht met een dressing en groene mayonaise

Ganzenlever met gerookte paling en appeltjes

Sint Jacobsvrucht met aardappeltjes en een lente dressing

slaatje van gerookte eendenborst

Ganzenlever in combinatie met mango
Sorry voor de slechte kwaliteit maar het is met de gsm getrokken
MVG Bogaertje
die wij serveren in het restaurant.

Carpaccio van Langoestines met kaviaar

slaatje van boontjes en tomaat met truffel olie en kreeft

tartaar van sint Jacobsvrucht met een dressing en groene mayonaise

Ganzenlever met gerookte paling en appeltjes

Sint Jacobsvrucht met aardappeltjes en een lente dressing

slaatje van gerookte eendenborst

Ganzenlever in combinatie met mango
Sorry voor de slechte kwaliteit maar het is met de gsm getrokken
MVG Bogaertje
Re: Foto's gerechten
dat "slaatje van eendenborst" lijkt me een behoorlijke hap voor een entrée. vooral omdat hij behoorlijk "royaal" gesneden is.
Flinke schaal btw.
Flinke schaal btw.
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin
Re: Foto's gerechten
ja kweet het maar het is een koud hoofdgerecht ...
Re: Foto's gerechten
ziet er mooi uit! waar werk jij bogaertje?
Re: Foto's gerechten
Restaurant t'stoveke maar ga overwegen om een Cv te sturen naar oud sluis .
Re: Foto's gerechten
de vier eerste gerechten zijn bijna identiek aan bruneau (brussel) entreekaart 2 jaar geleden (heb zelf ook nog deze doorgegeven). Staan zelf in zijn boek geloof ik. 

Re: Foto's gerechten
Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...
Re: Foto's gerechten
sommige regels zijn er om gebroken te worden! Tevens vind ik het in dieze gevallen totaal niet storend , maar eerder kunstig! Als nou de hele rand vol ligt is het wat anders! Tevens is het een knipoogje naar basisregels, waarvan je je nog kunt afvragen of sommige basisregels nog wel zo kloppen of belangrijk zijn! Maar goed meningen verschillen!jeroenbr schreef:Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Re: Foto's gerechten
jeroenbr... ik wacht op jou bijdrage.
eens kijken of iedereen het daar mee eens is.
eens kijken of iedereen het daar mee eens is.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Foto's gerechten
Is waar jeroenbr, het is een schande. Van zoeen gepassioneerde kok als uzelven willen wij allemaal iets bijleren. Hou ons dan aub op de hoogte en stuur wat fotomateriaal door. Zo kan ik leren uit mijn fouten, naar het voorbeeld van een meester! Alvast bedanktjeroenbr schreef:Waarom verkrachten mensen toch de eerste basis regel, houd de randen schoon?
Ik vind het echt walgelijk als mensen de randen onder klieden ...

Re: Foto's gerechten
Mischien was ik wat uit mijn slof geschoten, was totaal niet mijn bedoeling. Maar ik vind persoonlijk het erg lelijk en storend als iets op de rand van het bord ligt. Zullen we er verder maar niet verder op in gaan
? Bedankt!
