Sosa
Sosa
Werkt er iemand al met de nieuwe produkten van Sosa??
Zij hebben o.a. een eiwit poeder die alles luchtig maakt.
Met dit poeder kun je van tomatensap een merengue maken, voeg hier gelatine aan toe en stort het op een plaat dan heb je marshmellow van tomaat.
Dit is de site:
http://www.sosa-sl.net/angles.html
Groeten
Wiljan
Zij hebben o.a. een eiwit poeder die alles luchtig maakt.
Met dit poeder kun je van tomatensap een merengue maken, voeg hier gelatine aan toe en stort het op een plaat dan heb je marshmellow van tomaat.
Dit is de site:
http://www.sosa-sl.net/angles.html
Groeten
Wiljan
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt
ken wel zo iets denk ik...Patiwit
deden we eiwit vervangen door dit spul. poeder oplossen met water en opkloppen..
deden we eiwit vervangen door dit spul. poeder oplossen met water en opkloppen..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
http://www.moleculargastronomy.be" onclick="window.open(this.href);return false;
hier kwam ik op terecht na het lezen van het Cnudde magazine.
idd met sosa
hier kwam ik op terecht na het lezen van het Cnudde magazine.
idd met sosa
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
ik zag dat we ook 'n nieuwe gebruiker hebben en ik gok dat die er meer over kan vertellen.


"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
sosa producten
wij hebben het wel op de zaak
prachtig spul om mee te werken ,veel beter dan die texturas lijn.
niet meer van die bij smaken,
die lopende eitjes die je met de texturas kan maken ,kan je dus ook met de sosa lijn.
alleen de gelei laag blijft langer heel en altijd een dun laagje
Ook heb je een poeder van eiwit waar bepaalde stoffen zijn uitgehaaldt,maar vraag me niet welke :-p
je kan er bijna elke vloo\eibare stof mee opkloppen en blijft lang goed stevig staan.
bestellen in Nerderland kan ook alleen maar via Cnudde geloof ik...
en d's dus maar beperkt.wat ik dus jammer vind voor koks die die goed kunnen koken maar niet bekend genoeg zijn voor cnudde om te leveren(het blijven belgen nattuurlijk)
je kan geloof ik wel vrij blijvend een soort van demo dag laten doen met een medewerker van cnudde op het bedrijf ,staat op de web site van cnudde.
met name machines zo als paco jet en thermo mix e.n.d.
greetZzz eazy

prachtig spul om mee te werken ,veel beter dan die texturas lijn.
niet meer van die bij smaken,
die lopende eitjes die je met de texturas kan maken ,kan je dus ook met de sosa lijn.
alleen de gelei laag blijft langer heel en altijd een dun laagje
Ook heb je een poeder van eiwit waar bepaalde stoffen zijn uitgehaaldt,maar vraag me niet welke :-p
je kan er bijna elke vloo\eibare stof mee opkloppen en blijft lang goed stevig staan.
bestellen in Nerderland kan ook alleen maar via Cnudde geloof ik...
en d's dus maar beperkt.wat ik dus jammer vind voor koks die die goed kunnen koken maar niet bekend genoeg zijn voor cnudde om te leveren(het blijven belgen nattuurlijk)
je kan geloof ik wel vrij blijvend een soort van demo dag laten doen met een medewerker van cnudde op het bedrijf ,staat op de web site van cnudde.
met name machines zo als paco jet en thermo mix e.n.d.
greetZzz eazy
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 09 mar 2007, 23:10
- Locatie: goirle
- Contacteer:
pro crema
heeft er al iemand iets met pro crema gemaakt???
Cnudde volgens mij.....
die zullen toch wel alles hebben.
die zullen toch wel alles hebben.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Als het goed is kan je nu ook vertaalde recepten vinden van de Sosa producten op de site van Cnudde..
http://www.cnudde.com/schuim-witte-koffie.pdf
http://www.cnudde.com/mayonnaise-zonder-eiren.pdf
http://www.cnudde.com/marshmallow-aarbei.pdf
dit is echter geen toppertje,moet je nog wel wat mee exprimenteren voordat je een goed eindresultaat hebt!
grtZzz Eazy
http://www.cnudde.com/schuim-witte-koffie.pdf
http://www.cnudde.com/mayonnaise-zonder-eiren.pdf
http://www.cnudde.com/marshmallow-aarbei.pdf
dit is echter geen toppertje,moet je nog wel wat mee exprimenteren voordat je een goed eindresultaat hebt!
grtZzz Eazy