Millefeuille

Post hier je recepten die je wilt delen met je collega's.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ThomasVR
Berichten: 26
Lid geworden op: 07 dec 2008, 02:15

Millefeuille

Bericht door ThomasVR » 16 feb 2009, 19:32

Heeft er iemand toevallig een goed recept voor het gesuikerde bladerdeeg gebruikt in millefeuille bladerdeeg gebakjes. Het is de bedoeling om zon stukje bladerdeeg als een krokantje te gebruiken als afwerking. Eventueel ook een werkwijze? Alvast bedankt,

thomas

elamphen
Berichten: 32
Lid geworden op: 25 nov 2008, 00:16
Locatie: Veenendaal
Contacteer:

Re: Millefeuille

Bericht door elamphen » 27 feb 2009, 23:48

je kan je bladerdeeg uitrollen, lichtelijk dood prikken en tussen matjes afbakken, dan met beetje poedersuiker karramelliseren onder salamander
het wordt vanzelf 12 uur

Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Millefeuille

Bericht door Maurits » 01 mar 2009, 14:53

Een alternatief is filo laagjes stapelen, waarbij je elk plakje flink met boter besmeerd en poedersuiker bestrooid.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)

Plaats reactie