GaultMillau Paris 2010 Gids

Al het nieuws over de Michelin sterren, Gault Millau, Lekker
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

GaultMillau Paris 2010 Gids

Bericht door berexstone » 18 apr 2010, 12:40

Op 15 april kwam hij weer in de boekhandel, de gids "Paris 2010" van GaultMillau. Een onmisbaar boek voor bezoekers aan en inwoners van Parijs. Of voor Nederlanders die eens een weekje in Parijs willen leven als een Parijzenaar en een appartementje huren. Héél populair de laatste tijd. De gids behandelt natuurlijke alle restaurants die de moeite waard zijn, een kleine selectie hotels met een speciale sfeer, wijn-bars, de 30 meest luxueuze hotelbars....maar ook, en dat is juist het leuke aan de gids, een uitgebreide selectie winkels. Kaashandelaren, chocolatiers, bakkers, banketbankers, slagers, fijne vleeswaren, vishandelaren etc., en.....alle Parijse (boeren) voedselmarkten. De gids is ingedeeld per arrondisement en telt ook nog eens 20 plattegronden. Voor de prijs hoeft niemand het te laten : 15 €. (500 bladzijden, softcover).

Gebruikersavatar
Pinxo
Berichten: 435
Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
Locatie: noord-Brabant

Re: GaultMillau Paris 2010 Gids

Bericht door Pinxo » 19 apr 2010, 09:19

Hebben we ze nu allemaal gehad?! :wink:

Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Re: GaultMillau Paris 2010 Gids

Bericht door berexstone » 19 apr 2010, 21:10

Ja Pluter, yep! In september komt dan weer "the Good Pubs Guide 2011" van Michelin. Zo blijven we allemaal bezig, hahaha. Maar de gids GaultMillau Paris 2010 is z'n gewicht in goud waard juist omdat er zeer veel aandacht besteed wordt aan de top winkels, Conticini en zo. En alle boeren-vers-markten...

Gebruikersavatar
Pluter
Berichten: 516
Lid geworden op: 02 mar 2007, 13:41
Locatie: Haarlem

Re: GaultMillau Paris 2010 Gids

Bericht door Pluter » 19 apr 2010, 21:52

Andere "P" met 2 lettergrepen. Ik met de zwijnenkop, hij met de hanekam :mrgreen:
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW

Plaats reactie