Pagina 1 van 1

Po Moleculaire Gastronomie

Geplaatst: 14 mar 2011, 09:42
door Miesh
Hallo Iedereen,
Wij zijn Justin en Mies,
twee HAVO 4 leerlingen.
Nu zijn wij op het geweldige idee te komen om deze over moleculaire gastronomie te doen.
Aangezien dit meetelt voor ons eindexamencijfer, willen wij er iets moois van maken!
Wij vragen dan ook om jullie hulp. Heeft er misschien iemand informatie over de wiskundige kant van Moleculaire gastronomie?
Wij kunnen tot dusver eigenlijk alleen maar de scheikundige kant van Moleculaire Gastronomie vinden, terwijl er zeker meer over te vertellen is.
Werkstukken/Po's en PWS'en zijn altijd welkom!
Reageer op dit forum of mail naar mcopier@unic-utrecht.nl

Re: Po Moleculaire Gastronomie

Geplaatst: 16 mar 2011, 21:59
door KNL
welke soort informatie zou je dan willen inwinnen?
omschrijf ff duidelijk wat je moet maken en wat je evt. moet demonstreren?

Re: Po Moleculaire Gastronomie

Geplaatst: 17 mar 2011, 08:03
door Maurits
Miesh schreef:Heeft er misschien iemand informatie over de wiskundige kant van Moleculaire gastronomie?
Wat bedoelen jullie hiermee? Koken is een toepassing, dus theoretische wiskunde zal je hier niet tegenkomen. Of zijn jullie op zoek naar formules, lemma's en axioma's over hitteoverdracht etc.? Dan moet je het in de natuurkunde zoeken.

Re: Po Moleculaire Gastronomie

Geplaatst: 18 mar 2011, 00:16
door Pluter
Zijn jullie op zoek naar een kant en klaar werkstuk?