Gister tijdens een demo met Mosik Roth en chefs een prachtige machine gezien.
Met de introductie van de Cooking Chef zorgt Kenwood voor een wereldwijde revolutie in de keuken. De Cooking Chef is namelijk de allereerste keukenmachine ter wereld die de voordelen van een keukenmachine combineert met inductietechnologie. Daardoor biedt de Cooking Chef de mogelijkheid om tegelijkertijd te mengen én te verwarmen, waarbij de temperatuur exact ingesteld kan worden. Dankzij deze technologie zorgt de nieuwe keukenmachine van Kenwood voor een scala aan nieuwe mogelijkheden, waarbij ingewikkelde recepten in een handomdraai veranderen in heerlijke, dampende gerechten.
N.a.v. het filmpje zie ik geen reden om dit te kopen naast mijn thermomix. Die kan dat ook allemaal...
Zo te zien heeft hij ook een beetje moeite met het deeg kneden.
Wie kan er een vergelijking maken tussen de snelheden van de Thermomix en die van de cooking chef? Thermomix haalt 10.000toeren per min. De cooking chef heeft 8 snelheden, maar welke toerentallen ?
m.a.w. geeft de cooking chef hetzelfde resultaat bij mixen, snijden, ...?