vlaamse reus van het spit

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
XL
Berichten: 6
Lid geworden op: 17 okt 2006, 08:13
Locatie: sappemeer

vlaamse reus van het spit

Bericht door XL » 24 mei 2011, 14:47

Hallo allemaal,

Ik heb in de vriezer twee vlaamse reuzen liggen en wil deze graag thuis aan het spit boven houtskool bereiden. Omdat konijn behoorlijk droog kan uitvallen zat ik eraan te denken om hem te larderen met vet spek en te vullen met een farce met o.a. spek, ui, knoflook, salie, thijm, rozemarijn en gehakt. verder wil ik hem constant bestrijken met een lak/marinade tijdens het grillproces.

mijn vraag is dus,
zouden jullie mee willen denken voor een mooie lak, en ideeën over de farce zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Tell me what you eat, I'll tell you who you are. ~Anthelme Brillat-Savarin

chieff
Berichten: 3
Lid geworden op: 05 nov 2009, 19:29

Re: vlaamse reus van het spit

Bericht door chieff » 30 mei 2011, 16:01

he hallo xl

kan je hem niet vullen met een bever of een dodo? die zijn wel lekker vet. toch?
en ik zou hem aflakken met pina saus hmmmmmmmmmmmm lekker hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nou suc6.....

Gebruikersavatar
XL
Berichten: 6
Lid geworden op: 17 okt 2006, 08:13
Locatie: sappemeer

Re: vlaamse reus van het spit

Bericht door XL » 30 mei 2011, 16:14

naja, zat zelf te denken aan scholekster en tulpenbollen :P .. anywho, we brouwen er wel wat lekkers van deze week
Tell me what you eat, I'll tell you who you are. ~Anthelme Brillat-Savarin

chieff
Berichten: 3
Lid geworden op: 05 nov 2009, 19:29

Re: vlaamse reus van het spit

Bericht door chieff » 30 mei 2011, 16:17

nou ja lely bladeren en zee wier is ook wel lekker of stro ook lekker ja komt wel goed man ik spreek jou vanaaf hallo!

Plaats reactie