meerval
-
- Berichten: 150
- Lid geworden op: 18 feb 2006, 00:08
meerval
Binnenkort moet ik op een proeverij koken samen met een aantal andere restaurants. We koken dan met streekproducten. Nou heb ik een biologische meervalkwekerij toebedeeld gekregen. Ik weet niet veel van meerval, maar een paar jaar geleden hebben we er mee gewerkt (niet van die kwekerij) en zijn er toen mee gestopt omdat die dingen altijd een beetje naar modder smaakten.
Heeft iemand hier ervaring mee? Zal het met die biologisch gekweekte meerval wel meevallen? Ik kan eventueel ook voor de gerookte variant kiezen, maar omdat het een warm gerecht moet zijn, gaat mijn voorkeur uit naar vers.
groet, Willem
Heeft iemand hier ervaring mee? Zal het met die biologisch gekweekte meerval wel meevallen? Ik kan eventueel ook voor de gerookte variant kiezen, maar omdat het een warm gerecht moet zijn, gaat mijn voorkeur uit naar vers.
groet, Willem
Je moet in ieder geval met sterke smaaknuances werken, om deze vis goed tot z'n recht te laten komen.
Echt een uitdaging om met deze vis een goed gerecht te maken.
Misschien een idee om citrusaccenten te gebruiken.
In ieder geval veel succes!
Echt een uitdaging om met deze vis een goed gerecht te maken.
Misschien een idee om citrusaccenten te gebruiken.
In ieder geval veel succes!
De kelner is nooit zo snel, of mijn koksmes achterhaald hem wel.