zwarte kokskleding

Wil je een stem hebben over iets, dat kan hier!
Plaats reactie

zwarte kokskleding

ja
12
27%
nee
32
73%
 
Totaal aantal stemmen: 44

ralph geerts

zwarte kokskleding

Bericht door ralph geerts » 14 mar 2006, 13:55

zwarte kokskleding ? wel of niet

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 14 mar 2006, 13:58

ik vind dat er alleen maar nadelen aan zitten :
- als je met vette vingers eraan zit zie je het meteen
- bloem is al helemaal een gaos
- ze worden snel vaag en zien er dus snel oud uit
- veel te warm
- lelijk :(

Pieter
Berichten: 745
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter » 14 mar 2006, 15:44

Zwarte buizen heb ik altijd iets gevonden voor show koks, en open keukens. Vind een complete brigade in zwarte kleding wel netjes staan, maar toch ziet het er onwennig uit, mogelijk omdat ik zelf alleen wit draag. Ligt ook heel erg aan het model.
Begin april krijgen we op de zaak speciale buizen die de kleermaker heeft ontworpen, geloof iets met blauw afgezet met goud, zag er wel chiq uit. Maar blijf het liefst lekker in het wit lopen met mijn zwarte broek en witte sloof, of blauw halterschort met krijtstreepjes :)

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 14 mar 2006, 23:57

ik vind ook nee...
maar. goed.
hangt er wel van af..
Bij Robouchon in parijs hadden ze zwarte buizen met rood.
Mooi zaak, met de juiste bijpassende kleuren..dan gaat het goed..
maar..'n normaal uitziende keuken.
nee.
doe mij maar niet.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster » 16 mar 2006, 12:49

Zwarte buisen hoeft voor mij niet veel te warm en worden snel vaag, heb er mee gewerkt in vakzuid nooit meer.

We hadden in het verleden in Vossius, witte buisen met het logo en witte koksbroeken, leek wel een ziekenhuis maar wel heel mooi strak.
Kokforum.nl : de website voor koks

waal
Berichten: 89
Lid geworden op: 27 nov 2005, 19:37
Locatie: Den Bosch

Bericht door waal » 16 mar 2006, 22:47

ziet er nie uit

kokkie79
Berichten: 39
Lid geworden op: 17 mar 2005, 00:04
Locatie: Heemskerk, Noord Holland

Bericht door kokkie79 » 10 jul 2006, 10:26

worden snel 'grijzig' , staat wel strak in open keuken.

hulpkokkie
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 jul 2006, 05:28
Locatie: breda

Bericht door hulpkokkie » 20 jul 2006, 09:17

ik heb ervaring met zowel zwart als witte kleding.
om te zien is grijs en zwart erg mooi.
maar in dagelijks gebruik vind ik gewoon zwart-wit gestreepte broek, met zwarte sloof en witte buis het praktischste.
vooral in de loop van de tijd blijft die kleding het mooiste

danny
Berichten: 201
Lid geworden op: 31 jan 2006, 20:53
Contacteer:

Bericht door danny » 20 jul 2006, 14:18

patserig beetje zo van: ik heb Zwarte buis koken ,,net als bij judo


maar he,,past het in de formule!!!! go ahead
tja

danny
Berichten: 201
Lid geworden op: 31 jan 2006, 20:53
Contacteer:

Bericht door danny » 20 jul 2006, 14:20

ben wel heel erg weg van dat amerikaanse chefs wear.
Egyptisch katoen,,,,,,,,,,,,,,,,,als een sweater over je hoofd te trekken.
De rest daarvan is weer richting extreem,,,,,,,,,,,,koksbroeken in desertstorm kleuren enzo,,,,,,,,,,,,,TE
tja

Wiljan
Berichten: 181
Lid geworden op: 02 mar 2006, 15:23
Contacteer:

Bericht door Wiljan » 20 jul 2006, 17:18

Ik wens alle koks in zwarte buizen succes deze zomer :D
Lekker warm.
PS Ik vindt het er ook niet uizien
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 20 jul 2006, 23:08

:o

nee..ik ook niet.
tenzij het bij de uitstraling van de zaak past.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
kookspook
Berichten: 56
Lid geworden op: 26 okt 2004, 13:24
Locatie: Rijswijk
Contacteer:

Bericht door kookspook » 20 nov 2006, 16:54

Geef maar witte buizen, alhoewel zwarte buizen, in mijn geval, misschien slanker afkleden. :D
De kelner is nooit zo snel, of mijn koksmes achterhaald hem wel.

Rudi B
Berichten: 59
Lid geworden op: 20 nov 2006, 14:52
Locatie: Middenbeemster
Contacteer:

Bericht door Rudi B » 24 nov 2006, 00:17

in een open keuken klees het naar mijn mening zeer stak af, en als je over warmte gaat zeuren moet je geen kok worden :lol:

Wiljan
Berichten: 181
Lid geworden op: 02 mar 2006, 15:23
Contacteer:

Bericht door Wiljan » 24 nov 2006, 00:22

hMMMM dus dan moet ik maar uit het vak.
Want als ik alleen al praat over zwarte buizen krijg ik het al warm.
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt

Rudi B
Berichten: 59
Lid geworden op: 20 nov 2006, 14:52
Locatie: Middenbeemster
Contacteer:

Bericht door Rudi B » 24 nov 2006, 00:25

had al zo een reactie verwacht,
ben niet anders gewend dan zwart :lol:

Wiljan
Berichten: 181
Lid geworden op: 02 mar 2006, 15:23
Contacteer:

Bericht door Wiljan » 24 nov 2006, 00:32

Helaas moet ik geloof ik binnenkort zelf ook in het zwart. maar heb al geprotesteert. (zonder nut)
Het ergste is dat wit vaak wit blijft maar zwart grijs wordt.
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees » 24 nov 2006, 00:54

Zwarte buis vind ik niet mooi, maar een witte buis met zwarte sloof ziet er wel netjes uit :)

willem
Berichten: 114
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:15
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Bericht door willem » 24 nov 2006, 01:05

wit,geen frutsels liefst korte mouwen,voorhangsloof

Rudi B
Berichten: 59
Lid geworden op: 20 nov 2006, 14:52
Locatie: Middenbeemster
Contacteer:

Bericht door Rudi B » 24 nov 2006, 15:07

ieder ze ding dus :lol:

ben opzoek naar een zwarte buis met van die ouderwetse uitneembare bolknoopjes in het wit, en dan langs de rand van de voorkant een witte rand, iemand een id waar ik deze kan vinden?

weet dat ze bestaan :roll:

sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak » 25 nov 2006, 00:26


LWK
Berichten: 113
Lid geworden op: 22 aug 2006, 11:01
Locatie: Amsterdam

zwarte buis

Bericht door LWK » 25 nov 2006, 14:19

Afbeelding

Zwart zou ik nooit toestaan in de de keuken. Mits het de uitstraling van de zaak ondersteund.
En dat wit / zwart geblokte is ook net of je in het circus werkt.

Rudi B
Berichten: 59
Lid geworden op: 20 nov 2006, 14:52
Locatie: Middenbeemster
Contacteer:

Bericht door Rudi B » 26 nov 2006, 12:56

sjaak schreef:@ rudi B deze ?
nee die heb ik al, ben opzoek naar zoiets, maar dan met een witte rand langs de rand van de buis van vanaf je nek naar beneden.

snappen we het nog :roll:

Koeno
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 mei 2007, 00:13
Locatie: Venray

Bericht door Koeno » 10 jun 2007, 02:11

vind het beter zitten en beter eruit zien, heb het een jaar draag het 3/5dagen per week en zijn nog niet vaag
Veni, vedi, ik werd chef

Plaats reactie