Jeroen Trimbos

Graag zien wij wie U bent!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Jeroen Trimbos

Bericht door JeroenTrimbos » 01 jun 2008, 12:10

Hoi ! Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Jeroen Trimbos, heb sinds 31 maart 2008 mijn eigen restaurant
in Valkenburg aan de Geul (Limburg)http://www.restaurantjerome.nl
na een aantal jaartjes in mooie restaurants gewerkt te hebben.

Ik kijk al jaren op het koksforum maar meld me nu pas aan, leuk dat ik nu ook mee kan kletsen.
Practice what you preach

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door Leo » 01 jun 2008, 13:18

goed bezig!

welkom
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
CFCF
Berichten: 22
Lid geworden op: 28 mei 2008, 09:32
Locatie: Scherpenzeel

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door CFCF » 02 jun 2008, 01:11

Wlkom man...

Wat voor restaurant is het en wat schuif je de gasten allemaal voor?

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door JeroenTrimbos » 02 jun 2008, 08:50

Kijk maar eens op mijn site, http://www.restaurantjerome.nl
Practice what you preach

Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door Emiel » 03 jun 2008, 00:22

Ziet er mooi uit, succes.

Gebruikersavatar
CFCF
Berichten: 22
Lid geworden op: 28 mei 2008, 09:32
Locatie: Scherpenzeel

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door CFCF » 03 jun 2008, 16:43

Hey Jeroen,

Ziet er goed uit hoor. Strak, modern, hip en wellicht een vleugje picasso...
Mooie gerechten op de kaart met uiteraard de seizoensproducten...
Wel een kleine kaart. Is daar een specifieke reden voor?

Greetz, CF

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door JeroenTrimbos » 03 jun 2008, 16:45

Omdat ik met 38 couverts alleen in de keuken sta en toch pre amuse en amuse wil geven :D

Ik neem ook maximaal maar 20 man aan, is niet eerlijk 1 keuken en 2 bediening
Practice what you preach

Gebruikersavatar
CFCF
Berichten: 22
Lid geworden op: 28 mei 2008, 09:32
Locatie: Scherpenzeel

Re: Jeroen Trimbos

Bericht door CFCF » 03 jun 2008, 16:55

Klopt en om op dit moment een gekwalificeerde kok te vinden waar je ook nog eens een goed gevoel bij hebt zijn er haast niet...

Als het niet zo ver was zou ik een soll. brief de deur uit sturen ;)

Succes in ieder geval. Greetz, CF

Plaats reactie