leven als een kok in Frankrijk

Graag zien wij wie U bent!
Plaats reactie
BasF
Berichten: 3
Lid geworden op: 17 jan 2008, 14:34
Locatie: Creysse Frankrijk

leven als een kok in Frankrijk

Bericht door BasF » 20 jan 2008, 10:11

even voorstellen:
Bas Holten 38 jaar, samen met Matthijs Geerdink chef-kok in hotel restaurant Chateau Les Merles, Bergerac, Frankrijk.
We werken vanuit onze eigen moestuin. Groente zijn bij ons het belangrijkste ingredient. Alles wordt zo milieu vriendelijk mogelijk geteelt. Verder werken we met regionale produkten in de seizoenen, truffel, paling, eend etc.

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 20 jan 2008, 12:04

Ok, leuke job

Doe de groeten aan Kooy, als hij er is.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie