(robert) robfzr1000

Graag zien wij wie U bent!
Plaats reactie
robfzr1000
Berichten: 9
Lid geworden op: 05 nov 2006, 15:37
Locatie: Sittard
Contacteer:

(robert) robfzr1000

Bericht door robfzr1000 » 06 nov 2006, 08:22

Goeiedag allemaal,

Ik ben Robert 29 jaar, en na een kokscarriere van 14 jaar heb ik 1,5 jaar geleden de buis en garde ingeruild voor ander pak en ben ik gaan werken als rayonmanager Horeca in Limburg en een klein gedeelte Brabant voor Unilever Foodsolutions.

Ik vind het erg goed en leuk om te zien wat er tegenwoordig binnen de keukens gebeurt en wat voor een nieuwe trends er zijn, dat is de reden dat ik me bij dit forum heb aangemeld.

Het is absoluut niet de bedoeling om jullie te stalken met bouillonpoeders e.d. of dat ik jullie ga proberen te overtuigen dat jullie zoveel mogelijk halffabrikaten moeten gaan gebruiken, want daar is het koksvak veel te mooi voor.
Ik zal af en toe wel eens wat leuke dingen in het daarvoor bestemde topic zetten, maar hoop dat ik gewoon als een "vakgenoot"gezien wordt en lekker mee kan praten over de mooie dingen van dit vak.(Wat ik af en toe echt wel mis hoor!!)

Groet van Robert

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 06 nov 2006, 10:53

welcome!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Bericht door Niels » 06 nov 2006, 10:54

Hoi Robert,

Welkom op het koksforum, ik zelf zou het juist waarderen als er af en toe op de mogelijkheden van half fabrikaten gewezen zou worden.
Als deze producten net zo goed en lekker zijn als het klassieke origineel, waarom zou je dan niet overwegen ze te gebruiken.

Anne Zantinge
Berichten: 65
Lid geworden op: 28 sep 2006, 13:10
Locatie: Culemborg
Contacteer:

Bericht door Anne Zantinge » 06 nov 2006, 12:24

hallo robert,

ik werk momenteel ook voor foodsolutions, in vlaardingen en doe onderzoek naar trends en technieken binnen de horeca

Anne

Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster » 06 nov 2006, 13:49

Hi Robert,

Welkom op het forum.
Kokforum.nl : de website voor koks

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 06 nov 2006, 16:39

doe maar ff de groeten aan pascal...
en laat hem zich zelf ook ff aanmelden.!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

robfzr1000
Berichten: 9
Lid geworden op: 05 nov 2006, 15:37
Locatie: Sittard
Contacteer:

Bericht door robfzr1000 » 06 nov 2006, 17:39

Leo schreef:doe maar ff de groeten aan pascal...
en laat hem zich zelf ook ff aanmelden.!

Is goed, zal het doorgeven aan hem, ik zie hem woensdag.

ralph geerts

Bericht door ralph geerts » 06 nov 2006, 18:29

welkom.. leuk om ook iemand uit die hoek op het forum te hebben !

Plaats reactie