Buddha hand

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Anne Zantinge
Berichten: 65
Lid geworden op: 28 sep 2006, 13:10
Locatie: Culemborg
Contacteer:

Buddha hand

Bericht door Anne Zantinge » 27 jun 2007, 06:19

Momenteel zit ik in China (Beijing) voor productonderzoek, kom aardig wat leuke producten tegen. Kent iemand deze al?

http://en.wikipedia.org/wiki/Buddha%27s_Hand_citron

Ze worden hier gekonfijt en als snoepjes verkocht, ze geven een raar soort tinteling op je tong...vergelijkbaar met szechuanpeper (maar dan iets lichter)

Anne

Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees » 27 jun 2007, 15:44

Is dat ook in NL op de markt?
Leuk dat je met je werk, allemaal zulke dingen tegenkomt!

Anne Zantinge
Berichten: 65
Lid geworden op: 28 sep 2006, 13:10
Locatie: Culemborg
Contacteer:

Bericht door Anne Zantinge » 27 jun 2007, 16:01

Had dit product nog niet eerder gezien...

de ouwe
Berichten: 29
Lid geworden op: 22 jan 2007, 23:13
Locatie: noorderveld

Bericht door de ouwe » 29 jun 2007, 22:24

hoi anne ik was 3 jaar geleden in china en heb het gezien en gegeten
in china wordt alles gegeten

alles wat vliegt behalve een vliegtuig
alles met 4 poten behalve een tafel en een stoel
enz enz
echt een heel mooi land met heel veel mooie culi dingen

veel plezier daar nog
groetjes Ton

Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline » 29 jun 2007, 22:32

.. alles wat in zee leeft behalve een duikboot.. en alles wat door de grond kruipt behalve een metro..

maar weet iemand toevallig ook een nederlandse naam daarvoor? of bestaat die niet?
kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. :D

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo » 01 jul 2007, 10:16

Afbeelding

echt nog nooit gezien...leuk!

nog meer leuke dingen?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie