Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

waarbij recente en niet recente boeken aan bod komen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06

Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Tim » 11 sep 2008, 18:21

Hallo,
Aangezien ik nog een klein beetje tijd over heb dacht ik laat ik eens wat foto's maken van één van m'n nieuwe boeken die ik vandaag gekocht heb.
Leuk om op het forum te zetten...Terry...hoop dat ik het zo netjes volgens de regels gedaan heb. :)


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Leo » 11 sep 2008, 21:23

is inderdaad een gaaf boek zeg!

heb hem pas gezien.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Tim » 11 sep 2008, 21:31

Heb bij selexyz ook een lijst gekregen met de verwachtte kookboeken voor het nieuwjaar.
Prima zaak, ook veel op 't gebied van koken.
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin

Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Bon Chef » 11 sep 2008, 22:11

Ziet er goed uit, kun je hem ook scannen???
En in PDF posten :D

Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Tim » 11 sep 2008, 22:23

200blz scannen, en pdf maken? nee dankje, das me wat teveel gevraagd.
wat is mooier, een goed boek in je hand hebben of een paar stencils met een nietje erin :P
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin

Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door Niels » 11 sep 2008, 23:47

Tim, bedankt voor het posten van de foto's, heel interesant.

Gebruikersavatar
JeroenTrimbos
Berichten: 352
Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
Locatie: Valkenburg aan de Geul
Contacteer:

Re: Pierre Gagniere, reinventing french cuisine

Bericht door JeroenTrimbos » 12 sep 2008, 09:10

Wat een rare kok he! Heb veel over hem gelezen en veel filmpjes van gezien, maar zijn gerechten lijken zo simpel en niet speciaal. Maar je hoort van iedereen dat hij de beste ter wereld is. Ik ga er volgend jaar februari eten, ben extreem benieuwd!!!
Practice what you preach

Plaats reactie