Pagina 1 van 1

Loon als sous-chef?

Geplaatst: 19 sep 2007, 07:40
door peppy
Hallo allemaal ik ben al een tijdje souschef bij een bedrijf en wil graag wat meer gaan verdienen.

Kan iemand mij vertellen wat de richtlijnen zijn van een sous chef? Ik zit nu op 2251,55 euro bruto.
Word niet echt wijs van de horeca CAO.

Alvast bedankt Peppy

Geplaatst: 19 sep 2007, 11:19
door Jom
salarisindeling is volgens de cao gebaseerd op je functie en als sous-chef kom je in salarisschaal 6 of 7. zie ook www.horeca-cao.nl

schaal 6 loopt van euro 1812 tot euro 2196
schaal 7 loopt van euro 2005 tot euro 2478

Daarnaast is en blijft het naturrlijk een kwestie van onderhandelen.

Probeer eens een prestatie-gerelateerde bonus. (bv als de inkoopcijfers en loonkosten onder controle zijn krijgen jij (en je chef) wat extra's. Is dit niet het geval dan krijgen jullie niets extra's, omdat jullie dan je werk niet goed doen)

Geplaatst: 19 sep 2007, 18:02
door chef peter
Hou vast aan je bruto uurloon, dan kan je niets gebeuren, hoeveel je ook moet werken.