Loon als sous-chef?

Vind hier alle informatie met betrekking tot HACCP, CAO, wetgeving e.d.
Plaats reactie
peppy
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 sep 2007, 12:38
Locatie: amsterdam

Loon als sous-chef?

Bericht door peppy » 19 sep 2007, 07:40

Hallo allemaal ik ben al een tijdje souschef bij een bedrijf en wil graag wat meer gaan verdienen.

Kan iemand mij vertellen wat de richtlijnen zijn van een sous chef? Ik zit nu op 2251,55 euro bruto.
Word niet echt wijs van de horeca CAO.

Alvast bedankt Peppy

Jom
Berichten: 161
Lid geworden op: 03 mei 2007, 13:56
Locatie: bloemendaal
Contacteer:

Bericht door Jom » 19 sep 2007, 11:19

salarisindeling is volgens de cao gebaseerd op je functie en als sous-chef kom je in salarisschaal 6 of 7. zie ook www.horeca-cao.nl

schaal 6 loopt van euro 1812 tot euro 2196
schaal 7 loopt van euro 2005 tot euro 2478

Daarnaast is en blijft het naturrlijk een kwestie van onderhandelen.

Probeer eens een prestatie-gerelateerde bonus. (bv als de inkoopcijfers en loonkosten onder controle zijn krijgen jij (en je chef) wat extra's. Is dit niet het geval dan krijgen jullie niets extra's, omdat jullie dan je werk niet goed doen)
De aanhouder wint

chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter » 19 sep 2007, 18:02

Hou vast aan je bruto uurloon, dan kan je niets gebeuren, hoeveel je ook moet werken.

Plaats reactie