Culinair Centrum Beverwijk altijd klaar voor de volgende stap

Culinair Centrum Beverwijk: volop ontwikkelingen

Het mooie van ons vak is dat je nooit uitgeleerd bent. Dat geldt ook voor ons als CCB team. In ons leerproces hebben we goed naar onze studenten geluisterd.

Een veel gehoord bezwaar ging over de hoeveelheid en het (te) hoge niveau patisserie (met name alle showstukken) bij de Gespecialiseerd Kok niveau 4 opleiding.

Daarom komen wij, na rijp beraad met de onderwijs staf van het SVO, met een vernieuwde opleiding Gespecialiseerd Kok N4, die je in één jaar kan afronden. Lees verder...

Culinair Centrum Beverwijk
Goos Burbach presenteert zijn creatie aan jury

Nieuw in ons aanbod!
Een Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.
Til het niveau van je desserts en buffetten in je bedrijf  naar een hoger niveau in 15 lesdagen (op woensdag) in de periode 30 augustus t/m 13 december 2017. Lees verder...

Finetunen
Verder benutten wij onze vakantie met het "finetunen" en uitbreiden van onze bestaande Koks,- en Patisserie opleidingen en de Specialisatiecursussen; Kaas, Wijn, Gastronomie, Chemie en AGF.

Dit betreft o.a. het kunnen halen van een HACCP certificaat bij de koks N2 opleiding, een certificaat Allergenen bij de N3 opleiding en een CCB getuigschrift voor hen die Cum Laude afstuderen.

klik hier voor ons complete aanbod www.CulinairCentrumBeverwijk.nl.


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca